Page 152 of 370 FirstFirst ... 52102142150151152153154162202252 ... LastLast
Results 1,511 to 1,520 of 3693

Thread: Call of Duty: Black Ops [Guide]

  1. #1511
    New Member cdoublejj's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    8
    Thanks
    4
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Thanks for the guide after a quick over view of how to use IOSs and an updates of some IOSs and the shopping channel it's up and running great. I swaer this site is full of so many guides and hacks and mods it makes my head spin i can't even decide what to do or how to do it.

  2. #1512
    New Member supersca's Avatar
    Join Date
    Nov 2010
    Location
    Italy
    Posts
    12
    Thanks
    8
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Quote Originally Posted by kjwhitcomb View Post
    Okay, I know the current thinking with the stuck at "Please Wait" issue in Multiplayer is that it's the connection, but I can connect to the Wii Shop Channel (v20) just fine and still no joy updating or connecting. I'm running USB Loader GX (r935) with cios v20 (base 57). I've tried this on both system 4.2U and 4.3U Wan and it's still stuck. I even went in to Start Patch and turned off the blocking of updates just for fun and that didn't help. Trying Zombie mode tells me to get the update, but multiplayer won't cooperate. Any help would be greatly apprecaited.
    First: I think you should update usb loader gx to the r938 revision to make it work with cIOS v20 [57]
    Second: You must have an NTSC version of the game (i had the same problem because i bought on internet the NTSC version while my wii is PAL, so i sold that one and bought another one in my country).
    Third: Please read the first post, everything you need it's already explained there!

    PS:Mods, please feel free to delete this post whenever you want!
    You don't know the power of the Dark Side!


  3. #1513
    New Member
    Join Date
    Jul 2009
    Posts
    7
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Quote Originally Posted by Cooperjs1 View Post
    Disc region prolly doesn't match Wii region. Has anyone honestly read the thread? Why would you buy the wrong region disc?
    I ripped this right off the NTSC disc I bought, so it's not a region mismatch. I read the thread before I posted, updated my cIOS as the first post stated, updated the Wii Shop Channel and made sure the connection worked by downloading a channel. Everything works but the Multiplayer (and Zombies 'cause it wants me to update). Pretty arrogant to assume that just because someone has an issue they haven't read the posts and then to go off about buying the wrong region disc which is completely wrong.

  4. #1514
    New Member
    Join Date
    Jul 2009
    Posts
    7
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Quote Originally Posted by supersca View Post
    First: I think you should update usb loader gx to the r938 revision to make it work with cIOS v20 [57]
    Second: You must have an NTSC version of the game (i had the same problem because i bought on internet the NTSC version while my wii is PAL, so i sold that one and bought another one in my country).
    Third: Please read the first post, everything you need it's already explained there!

    PS:Mods, please feel free to delete this post whenever you want!
    I'll try going up to r938, but I don't think it's a major change from r935. Bought the Wii and the game in US; both are NTSC but I'm still having the issue. Are there any other settings (IOS reload, etc.) that are needed? Wii Shop Channel works fine and game plays fine, just no updating. Are there other channels (Wii speak, etc.) that need to be installed? Just grasping at straws now since the obvious aren't working.

  5. #1515
    New Member supersca's Avatar
    Join Date
    Nov 2010
    Location
    Italy
    Posts
    12
    Thanks
    8
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Quote Originally Posted by kjwhitcomb View Post
    I'll try going up to r938, but I don't think it's a major change from r935. Bought the Wii and the game in US; both are NTSC but I'm still having the issue. Are there any other settings (IOS reload, etc.) that are needed? Wii Shop Channel works fine and game plays fine, just no updating. Are there other channels (Wii speak, etc.) that need to be installed? Just grasping at straws now since the obvious aren't working.
    Hmmm...quite strange, are u sure that the game isn't already updated? what you can read on the "multiplayer" menu?
    Nintendo Wi-Fi connection or Black Ops online?
    If you see the second one it means it is updated, if you see the first it is not.
    I can play the game with usb loader gx, with these settings:
    Error 002 fix: "Anti"
    all the rest: default or anyway just the way it shows up (if you mess something out and don't remember every default setting, just click on the button "restore default settings" or something like that which you can find in the settigs menu.
    If still you have problems, try to download uLoader or Configurable USB loader...I always used gx but for this game i decided to load them into my sd card as well, and actually im using them, because i FEEL black ops works better with them!
    Hope you'll manage it, cheers
    You don't know the power of the Dark Side!


  6. #1516
    New Member
    Call Of Duty Expert

    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    608
    Thanks
    202
    Thanked 149 Times in 125 Posts
    Quote Originally Posted by kjwhitcomb View Post
    I ripped this right off the NTSC disc I bought, so it's not a region mismatch. I read the thread before I posted, updated my cIOS as the first post stated, updated the Wii Shop Channel and made sure the connection worked by downloading a channel. Everything works but the Multiplayer (and Zombies 'cause it wants me to update). Pretty arrogant to assume that just because someone has an issue they haven't read the posts and then to go off about buying the wrong region disc which is completely wrong.
    You have no idea what has been posted so far. It's not arrogance, it's that so far your problem has been solved 100% by using the right region. Arrogance and knowledge are 2 different things. Make sure you aren't forcing the game to the wrong region in your loader settings. So far, not being arrogant mind you, the only cause of this problem has been region related. I would double check your disc region just in case you bought it used online or somewhere similar. If that doesn't help, then I'm lost. Let me know in a PM if you get it.

  7. #1517
    Senior Member Krank's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    8,895
    Thanks
    953
    Thanked 4,319 Times in 2,128 Posts
    Blog Entries
    7
    Glitches/Bugs still present...(for some).
    Glitches/Bugs followed by a description:


    Zombies Leaderboard glitch: When you go to online on Zombie mode and look at the leaderboards it freezes your Wii (I heard it has something to do with having over 50 Allies and only happens when viewing Allie's section of the leaderboards).


    ADS Reach Scope glitch: Almost always if you have your ADS reach anything but zero, when you ADS with a scoped weapon and then go out of ADS you will be aiming somewhere else than you aimed out while you were in ADS.(Does not happen using the ACOG scope) (This only happens using the Wiimote and when not using Precision as your scope aim style and this glitch originated from MWR)


    Zombies and Multiplayer Playercard glitch: When in a lobby that is about to start the match, the game will not allow you to view players Playercards from the lobby, and sometimes will get stuck on someones Playercard while not showing it and wont allow you to select "Create a Class", "Killstreaks", or any other option in the Menu.


    Multiplayer Map Vote glitch: Sometimes when you join a Multiplayer match and vote for a map the game will not register your vote in the vote count, and also sometime the game blinks from an already selecting a map to being able to vote, this blinking happens over and over until the game starts.


    Respawn Screen glitch: After you die the screen goes black but your HUD stays up. The clock counts down and you can hear everything around you but you just don't respawn for 5-20 seconds.


    Invisible Gun glitch: At the start of a match your gun doesn't load and you can't see it or your sights. This lasts for minutes and in some cases whole games. All you can see on the screen is the pointer crosshair ( you can see your gun momentarily when you run, switch weapons, and even shoot.)


    RC-XD glitches: If you run into somebody with an RC-XD near a wall, the people clip into the wall and get stuck. Also, sometimes when detonating an RC-XD right next to someone, it only gives me a hitmarker.


    Text Message freeze glitch: I tried sending a text message to all my allies(about 85 allies) as an announcement and once i pressed "send" it froze my wii.


    Unbound glitch: The problem is now with different button than before.


    Tactical Grenade scope glitch: When you hold your breath using the CCP you throw a Tactical Grenade.


    Unbalanced Teams glitch: In some games there will be 6 players on one team and the teams would be unbalanced.


    WMD Map glitch: On the map WMD you can jump out of the map.


    Havana Map Size glitch: It seems that the Havana map is stuck in it's Wager match form and causing the map to be a lot smaller than it should be and smaller than it is on the mini map.


    Motion sensor in Hardcore glitch: The Motion Sensor does not work in hardcore mode and makes the equipment useless.


    Classes in Miltiplayer and Combat Training glitch: Class names are shared between Combat Training and Multiplayer so when you change the name in one it changes it in the other mode too.





    Glitches/Bugs that are not described enough:


    Sound Issues With Headsets In Matches Not Lobbys

    Combat Training Freezes

    Footsteps Sounds

    Hacker perk not showing enemy equipment through walls (Could someone confirm if it is supposed to or not, thanks.)

    Zombie mode asking to download patch when it is already downloaded (problem not happening with multiplayer)
    Source Here
    Damn I suck!!!!

  8. #1518
    New Member
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    8
    Thanks
    4
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Quote Originally Posted by Krank View Post
    Glitches/Bugs still present...(for some).
    Source Here
    Yes, it is supposed to show where enemy equipment is for hacker pro. Krank, I bought the game but I ripped it onto a disc. It works but is really slow (respawn glitch thing) but on the usb it is fast but can't create a class. Will try other ways to make it work.

  9. #1519
    Senior Member Krank's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    8,895
    Thanks
    953
    Thanked 4,319 Times in 2,128 Posts
    Blog Entries
    7
    I can create a class fine from USB. Try Cfg USB Loader v60. Load the game with cIOS224 [57] v5.1.
    Damn I suck!!!!

  10. 1 User Says Thank You Krank For This Useful Post


  11. #1520
    New Member
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    9
    Thanks
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    I need help because I'm very confused about what I have to do at this point.

    I bought a used Wii, on 4.1U, it was already softmodded but he said he did it a long time ago. So the first thing I did was follow the guide to softmod it again. I kept it at 4.1, but updated everything else according to the guide.

    Now what do I have to do to get this game running? Here's my syscheck log:

    sysCheck v2.0 by Double_A
    ...runs on IOS36 (rev 54321).

    Region: NTSC-U
    System Menu 4.1 (v449)
    Hollywood v0x11
    Console ID: removed
    Boot2 v3

    Found 137 titles.
    Found 43 IOS on this console. 3 of them are stub.

    IOS4 (rev 65280): Stub
    IOS9 (rev 54321): Trucha Bug
    IOS10 (rev 768): Stub
    IOS11 (rev 54321): Trucha Bug
    IOS12 (rev 269): No Patches
    IOS13 (rev 273): No Patches
    IOS14 (rev 520): No Patches
    IOS15 (rev 523): No Patches
    IOS16 (rev 54321): Trucha Bug, ES Identify, Flash Access, NAND Access
    IOS17 (rev 775): No Patches
    IOS20 (rev 54321): Trucha Bug
    IOS21 (rev 782): No Patches
    IOS22 (rev 1037): No Patches
    IOS28 (rev 1550): No Patches
    IOS30 (rev 54321): Trucha Bug
    IOS31 (rev 3608): No Patches
    IOS33 (rev 3091): No Patches
    IOS34 (rev 3348): No Patches
    IOS35 (rev 3349): No Patches
    IOS36 (rev 54321): Trucha Bug, ES Identify, NAND Access
    IOS37 (rev 3869): No Patches
    IOS38 (rev 3867): No Patches
    IOS50 (rev 54321): Trucha Bug
    IOS51 (rev 4864): Stub
    IOS53 (rev 5406): No Patches
    IOS55 (rev 5406): No Patches
    IOS56 (rev 5662): No Patches
    IOS57 (rev 5661): No Patches
    IOS60 (rev 54321): Trucha Bug
    IOS61 (rev 4890): No Patches
    IOS70 (rev 54321): Trucha Bug
    IOS80 (rev 54321): Trucha Bug
    IOS90 (rev 54321): Trucha Bug
    IOS202 (rev 65535): Trucha Bug, NAND Access, USB 2.0
    IOS222 (rev 4): Trucha Bug, ES Identify, NAND Access, USB 2.0
    IOS223 (rev 4): Trucha Bug, ES Identify, NAND Access, USB 2.0
    IOS224 (rev 65535): Trucha Bug, NAND Access, USB 2.0
    IOS236 (rev 54321): Trucha Bug, ES Identify, NAND Access
    IOS247 (rev 65535): Trucha Bug, NAND Access, USB 2.0
    IOS248 (rev 65535): Trucha Bug, NAND Access, USB 2.0
    IOS249 (rev 17): Trucha Bug, ES Identify, NAND Access, USB 2.0
    IOS250 (rev 65535): Trucha Bug, NAND Access, USB 2.0
    IOS254 (rev 31338): BootMii
    BC v5
    MIOS v65535

    I apologize if the answer is obvious to everyone, but it certainly isn't obvious to me! I also noticed the hard drive is in WBFS format, and now after the update the usb loader is looking for a fat partition... how can I fix that??

    Also, how can I remove the extra backup disc and usb loader channels? Thanks!
    Last edited by sillybilly101; 12-01-2010 at 02:38 PM.

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •