Results 1 to 6 of 6

Thread: Jenny Mcarthy Your shape

  1. #1
    New Member
    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Thumbs down Jenny Mcarthy Your shape

    So my wife has Jenny Mcarthy's your shape with the web cam. It doesnt pick up the camera is it because the HD is plug into the first slot? because when i unplug the camera it says insert camera. and when its plugged in its just a black screen. is this a similar issue like the Rapstar mic? Im using
    GX USB loader.
    System 4.2U.
    thanks guys!
    just soft modded my wii took forever and im a no0b.
    also anyone else besides those two guys have issues with the new wipeout game? Is it because it has a disc update or because they had something wrong with their IOs stuff?

  2. #2
    New Member
    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    7
    Thanks
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    im having the same problem with Your Shape...i thought maybe the cam needed the 2.0 port so ran the cam in the port that i usually run my flash drive and burned the game to disk but still get the same problem.

    Im using 4.1

  3. #3
    New Member saberleo456's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    7
    Thanks
    8
    Thanked 2 Times in 2 Posts
    It might be the fact that 4.3 introduced a new IOS 58 specifically for this game and the camera, but please DO NOT UPDATE, EVER
    4.1U cIOS 249 Rev 17 USB Loader GX Hermes 222/223 WD My Book Essential 500GB

  4. #4
    New Member
    Join Date
    May 2010
    Posts
    17
    Thanks
    0
    Thanked 6 Times in 2 Posts
    That's why is doesn't work. Plus modding (weather soft or hard) voids warentee. I have the game and the camera works fine. Bought it full price like a month after it cam out never had issues with it. Plus I'm also running 4.3U. So no big deal there.

    Moral of the story if it aint ment to work out of the box without modding it then it is not worth it. So long story short never mod your wii. Plus if it breaks nintendo will never help.

  5. #5
    New Member
    Join Date
    Jun 2010
    Posts
    14
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    I have the original game...

    Quote Originally Posted by vinnyxsycx View Post
    So my wife has Jenny Mcarthy's your shape with the web cam. It doesnt pick up the camera is it because the HD is plug into the first slot? because when i unplug the camera it says insert camera. and when its plugged in its just a black screen. is this a similar issue like the Rapstar mic? Im using
    GX USB loader.
    System 4.2U.
    thanks guys!
    just soft modded my wii took forever and im a no0b.
    also anyone else besides those two guys have issues with the new wipeout game? Is it because it has a disc update or because they had something wrong with their IOs stuff?
    Well, I had the same problem but here is what I did.
    I unplugged the camera, then start the Wii, then plugged the camera and then start the game.
    In this order ONLY, it worked for me. I tried everything and I even took an image from the game and tried loading it from the HD, but it didn't see the camera.
    Anyway, try and let me know if it works for you or if you has another solution...

  6. #6
    New Member
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    36
    Thanks
    7
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Quote Originally Posted by 0078265317 View Post
    That's why is doesn't work. Plus modding (weather soft or hard) voids warentee. I have the game and the camera works fine. Bought it full price like a month after it cam out never had issues with it. Plus I'm also running 4.3U. So no big deal there.

    Moral of the story if it aint ment to work out of the box without modding it then it is not worth it. So long story short never mod your wii. Plus if it breaks nintendo will never help.
    I had a soft mod wii that bricked I sent it into nintendo, and they replace the wii. i dont think that is correct dude. Anyways i copied this game to the hdd and to dvd all i get is black screen. the voices do come on but that's about it. if the camers is not plugged in i get nothing no video no voice. anyone else having this problem?

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •