Results 1 to 3 of 3

Thread: Wii Party

  1. #1
    New Member
    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    2
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Wii Party

    Hi all,
    got a slight problem with wii party.
    I have got hold of a copy and put it on my hard drive and tried to load using GX USB loader, but I keep getting a black screen with white writing, while all other games load without any problems.I've tried altering the settings but this hasn't done anything at all. So I burnt the same file on disc and tried this, and the game worked (using neogamma 6 rev 14) no problem. I know I can play the game this way, but it's just annoying it wont play from HDD.
    Can anybody help ?

  2. #2
    New Member
    Join Date
    Dec 2012
    Posts
    3
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    ¿Any luck?

    Quote Originally Posted by rosco1712 View Post
    Hi all,
    got a slight problem with wii party.
    I have got hold of a copy and put it on my hard drive and tried to load using GX USB loader, but I keep getting a black screen with white writing, while all other games load without any problems.I've tried altering the settings but this hasn't done anything at all. So I burnt the same file on disc and tried this, and the game worked (using neogamma 6 rev 14) no problem. I know I can play the game this way, but it's just annoying it wont play from HDD.
    Can anybody help ?
    Hi! did you find out how to resolve the problem? i have the same problem

  3. #3
    Jax
    Jax is offline
    Senior Member
    Retired WiiHacks Staff
    Jax's Avatar
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    Schenectady,NY
    Posts
    3,632
    Thanks
    3,207
    Thanked 1,325 Times in 1,108 Posts
    Vectormg...Please start a new thread.
    This thread is two years old and will be overlooked.

    Thread Closed?

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •