Results 1 to 5 of 5

Thread: NSMB, problem with ghost houses

  1. #1
    New Member
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    3
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    NSMB, problem with ghost houses

    Well, NSMB is running otherwise just fine, no black screens after 5 minutes or so. Only thing is that whenever I try to play these Ghost Houses, game allows me to play a couple of first floors and when moving through the 3rd (or so) door, game freezes.

    Anyone had the same problem? Solution?

  2. #2
    New Member
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    3
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Haven't anyone else suffered the same problem? Really?

  3. #3
    New Member jpimp's Avatar
    Join Date
    Mar 2010
    Location
    Canada
    Posts
    48
    Thanks
    54
    Thanked 11 Times in 9 Posts
    no problems for me from disc channel or usb loading
    ... maybe a bad dump
    Sys Menu 4.1U - DriveKey - Bootmii/boot2 - PriiLoader 0.7 - cIOSx d2x-V8

  4. #4
    New Member
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    3
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    I'm running the game from disc. Disc label is Verbatim and has worked so far with every game. Dump is by WiiSOS, and should be running without problems.

  5. #5
    Senior Member Krank's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    8,895
    Thanks
    953
    Thanked 4,321 Times in 2,128 Posts
    Blog Entries
    7
    Quote Originally Posted by TNarhi View Post
    I'm running the game from disc. Disc label is Verbatim and has worked so far with every game. Dump is by WiiSOS, and should be running without problems.
    Should be but its not right? So try a different one so you can eliminate that being the issue.
    Damn I suck!!!!

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •