Page 21 of 22 FirstFirst ... 1119202122 LastLast
Results 201 to 210 of 216

Thread: How To Get POP The Forgotten Sands Working

  1. #201
    New Member
    Join Date
    Sep 2010
    Posts
    2
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Had a question, I know it's been talked about and *fixed* but it still doesn't work for me. I'm using a wiiscrubbed ntsc version. I have a 4.2u system with the cios 38 rev 17, I have hermes v.4 222 and 223, I've tried wiiflow 2.1 with disable_dvd_patch=yes and returnto=0 (no) and I still get the black screen after the controller screens, I have also use the Hex editor to edit the main.dol files

    CODE
    007AAC60 36 6B 6C 7D 36 7A 6B 70 76 36 6F 6A 7A 6B 00 00
    007AAC70 36 6B 6C 7D 36 69 39 7C 7A 00 00 00 36 6B 6C 7D
    007AAC80 36 74 68 6B 73 76 00 00 3C 71 72 83 3C 80 71 76
    007AAC90 7C 3C 75 70 80 71 00 00 3C 71 72 83 3C 6F 3F 82
    007AACA0 80 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 49 74 24 00

    still same result. I have tried usbloader gx r938 (the newest one) and that just cuts off my video all togeather doesn't even load the intro screens. I have ran both programs in cios 222, 223, and 249 nothing works. I have neogamma but have not burned the game to disc yet and really don't want to. Does anyone have an actual fix for this game or should I just forget it all togeather?

  2. #202
    Senior Member Cile's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Australia
    Posts
    5,071
    Thanks
    666
    Thanked 2,303 Times in 1,226 Posts
    Blog Entries
    9
    your not supposed to do both ...i would sya download a clean version without the patched .dol and play it with cfg...see if it load..

  3. #203
    New Member
    Join Date
    Sep 2010
    Posts
    2
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Quote Originally Posted by Cile View Post
    your not supposed to do both ...i would sya download a clean version without the patched .dol and play it with cfg...see if it load..
    I did it clean and patched, but i will download cfg when i get home tomorrow. Thanks.

  4. #204
    New Member
    Join Date
    Feb 2010
    Location
    WV
    Posts
    20
    Thanks
    16
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Quote Originally Posted by trueprime View Post
    still same result. I have tried usbloader gx r938 (the newest one) and that just cuts off my video all togeather doesn't even load the intro screens. I have ran both programs in cios 222, 223, and 249 nothing works. I have neogamma but have not burned the game to disc yet and really don't want to. Does anyone have an actual fix for this game or should I just forget it all togeather?
    Ive got the game to work using usb loader gx r935c Set Video Mode=Autopatch, IOS 249, Alternate DOL= Default, VIDTV Patch=OFF TRy IT....

  5. #205
    New Member
    Join Date
    Sep 2010
    Posts
    3
    Thanks
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    I need, help... The game is loading fine and I've played 45 minutes of it but now it freezes always on the same spot: At the start of Part 3: The road of kings. Not even when loading something but always when jumping through the same wooden planks...

    Home button works alright, the iso is PAL and my wii is 4.2E softmodded using shadowsonic's guide. I've also got IOS 58 installed

    I've tried loading the game using

    USB Loader GX rev938c as a channel and from HBC, running on IOS 222 (i've got hermes cios222 merged on 37 & 38 for monster hunter 3 which runs fine), 223 (same) and 249 (on cios38 rev17) with everything on default, error 002 fix anti, forcing ntsc, with video mode in autopatch; and with and without the .wip and the patched .dol

    CFG Usb loader running v6.0 (downloaded the full package) running from HBC with same three IOS. tried turning everything on and off

    NeoGamma vR8 with .wip patch. patch is detected, game freezes at same spot

    HDD is a WD elements 1.5tb partitioned 300gb wbfs and rest fat32. HBC loads apps from SD card



    Has anyone had the same problem? I read a lot about the game getting stuck when opening a chest but no one posted any solutions... Thanks
    Last edited by totonizate; 10-06-2010 at 01:07 AM.

  6. #206
    Senior Member
    Retired WiiHacks Staff
    narse1979's Avatar
    Join Date
    Mar 2010
    Location
    Southern Fairy Land
    Posts
    7,489
    Thanks
    826
    Thanked 1,775 Times in 1,371 Posts
    Blog Entries
    7
    Quote Originally Posted by totonizate View Post
    I need, help... The game is loading fine and I've played 45 minutes of it but now it freezes always on the same spot: At the start of Part 3: The road of kings. Not even when loading something but always when jumping through the same wooden planks...

    Home button works alright, the iso is PAL and my wii is 4.2E softmodded using shadowsonic's guide. I've also got IOS 58 installed

    I've tried loading the game using

    USB Loader GX rev938c as a channel and from HBC, running on IOS 222 (i've got hermes cios222 merged on 37 & 38 for monster hunter 3 which runs fine), 223 (same) and 249 (on cios38 rev17) with everything on default, error 002 fix anti, forcing ntsc, with video mode in autopatch; and with and without the .wip and the patched .dol

    CFG Usb loader running v6.0 (downloaded the full package) running from HBC with same three IOS. tried turning everything on and off

    NeoGamma vR8 with .wip patch. patch is detected, game freezes at same spot

    HDD is a WD elements 1.5tb partitioned 300gb wbfs and rest fat32. HBC loads apps from SD card

    What I've played of the game so far is so cool that I definitely want to finish it. Have considered downloading a NTSC iso and see if that works, but the one I've got was made by myself from original disc through usb loader gx. sol

    Has anyone had the same problem? I read a lot about the game getting stuck when opening a chest but no one posted any solutions... Thanks
    Please refrain from talking like a pirate


  7. #207
    New Member
    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    103
    Thanks
    29
    Thanked 3 Times in 3 Posts
    Hi is there a way to get this working from disk without an sd?

  8. #208
    New Member
    Join Date
    Nov 2010
    Posts
    3
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Hello,
    I just wana share my method with everyone.
    I tried everything in this thread already and none of it was working for me. I have a regionfree POF
    Heres what I did,
    Install ciosx rev19 to 37/38 base
    I patched the game through wiiscrubber main.dol
    for game options I went with
    222mload
    anti 002 on
    Clear patches: ALL
    then boom no more blackscreen

  9. #209
    New Member
    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Prince of Persia still not working

    Hi, I'm still trying to figure out who to hack the Prince of Persia in my Wii, I hacked with the standard guide, and also I did this guide but still not working.

    Before use this guide, the game enter but when the presentation starts a black screen shows up and nothing happens.

    After I did this guide, the game get stock at the beginning, it's worst that before.

    My Wii version it's 4.2U, somebody knows how to play that game?
    I used this guide: http://www.wiihacks.com/wii-games/58...s-working.html

    I install CFG Loader v58 , USB Loader GX R938 and Neogamma R8-9. The first one works fine with old games, the second doesn't works, and the last nether.

    Thanks.

  10. #210
    New Member
    Join Date
    Nov 2010
    Posts
    3
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Just wanted to share my version. It wasn't working before but then I upgraded my wiiflow from within the program and it started working without changing any defaults

Page 21 of 22 FirstFirst ... 1119202122 LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •