Page 17 of 22 FirstFirst ... 71516171819 ... LastLast
Results 161 to 170 of 216

Thread: How To Get POP The Forgotten Sands Working

  1. #161
    New Member
    Join Date
    May 2010
    Posts
    7
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Quote Originally Posted by deeval View Post
    hi guys was wondering if some one could link me to the PoPwipTest1.zip
    becouse mediafire is down at the mo thanks in advance
    RapidShare: 1-CLICK Web hosting - Easy Filehosting
    try this

  2. #162
    Senior Member Krank's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    8,895
    Thanks
    953
    Thanked 4,321 Times in 2,128 Posts
    Blog Entries
    7
    Media Fire is not down, must be something on your end.
    Damn I suck!!!!

  3. #163
    Senior Member Cile's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Australia
    Posts
    5,071
    Thanks
    666
    Thanked 2,304 Times in 1,226 Posts
    Blog Entries
    9
    i think he(deeval) has malware or his IE settings are screwed... he couldn't access medifire or sharingmatrix

  4. #164
    New Member
    Join Date
    Jun 2010
    Posts
    31
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Pop not working

    Hi everyone i am currently running Cios37 rev 19 on 249

    I have wiiflow 1.1 R25
    and usb loader gx r874

    Whenever i download the newest version of the loader i get either a dsi code dump or it will not recognize my HDD... I tried wiiflow r43 it said i had no games saved
    i tried usbloader gx 937 and depending on my IOS i would get different erros either a stack error or code dump or my favorite was 4.97GB of 1243830392.00GB used... i used neogamma release 9 beta 23 and now POPTFS freezes after i climb a huge tower...any help would be greatly apperciated

    (I have tried both the .wad and .dol version)

  5. #165
    Senior Member Cile's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Australia
    Posts
    5,071
    Thanks
    666
    Thanked 2,304 Times in 1,226 Posts
    Blog Entries
    9
    delete you gx config files stored in config folder on your SD/usb.........and also remove cover art.... then change the usb loader to r937...see if it loads .....


    did you use the .wip when you loaded with neogamma did it say patches applied........(did you use latest neogamma try naming the .wip with full game ID)

  6. #166
    New Member
    Join Date
    Jun 2010
    Posts
    31
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    i have completely formatted my card multiple times....So the config files and everything should be fresh from the download...i havent added cover art in a while because i keep deleting and adding files to my sd card. The .wip i did but i might have deleted it again ill double check that

  7. #167
    New Member
    Join Date
    Jun 2010
    Posts
    31
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    just checked neogamma after added the .wip it said no patches applied even though i have it in the file...i am so lost

  8. #168
    Member
    Retired Wiihacks Staff
    Baboo77's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Canada..eh
    Posts
    892
    Thanks
    144
    Thanked 555 Times in 235 Posts
    Blog Entries
    4
    Quote Originally Posted by cyman89 View Post
    Hi everyone i am currently running Cios37 rev 19 on 249

    I have wiiflow 1.1 R25
    and usb loader gx r874
    Wiiflow 2.0 has a fix for PoP. You have to set the "disable return to" and "disable DVD patch" in the game specific settings. Use a clean iso, no patch or wip needed.
    If you found this helpful please click the Thanks button.




    System Menu 4.2U | Wiiflow 1.1 r28mod
    Bootmii/Boot2 | Priiloader 0.4
    cIOSx rev19, base ios57 | Hermes v5 (202 ios60/222 ios38/223 ios37/224 ios57)

  9. #169
    Banned
    Join Date
    Jun 2010
    Posts
    9
    Thanks
    3
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Quote Originally Posted by Cile View Post

    USB Loader GX R935
    Updated the GX now has the Patch Built In....like CFG just load and play...

    r935 Channel

    r935.dol
    I have a NTSC ISO, but when I ran it with the Updated GX, it loaded in PAL.

  10. #170
    Senior Member Cile's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Australia
    Posts
    5,071
    Thanks
    666
    Thanked 2,304 Times in 1,226 Posts
    Blog Entries
    9
    whats the ID of the iso...look through wbfs manager or it should tell you in gx.....it might be a wronged named iso

Page 17 of 22 FirstFirst ... 71516171819 ... LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •