Page 13 of 22 FirstFirst ... 31112131415 ... LastLast
Results 121 to 130 of 216

Thread: How To Get POP The Forgotten Sands Working

  1. #121
    New Member
    Join Date
    May 2010
    Posts
    6
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    well i created a folder in the "apps" folder and tried it and it still froze when i opened a chest, so i have to be doing someting wrong still.

  2. #122
    Senior Member Krank's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    8,895
    Thanks
    953
    Thanked 4,321 Times in 2,128 Posts
    Blog Entries
    7
    It says in the ROOT of your SD. Not in your Apps folder. Do you have the correct revision of Neogamma as listed in the first post?
    Damn I suck!!!!

  3. 1 User Says Thank You Krank For This Useful Post


  4. #123
    New Member
    Join Date
    May 2010
    Posts
    6
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    i have NeoGamma r9 beta 10

    it worked. sorry for my stupidity thanks for the help!
    Last edited by zoopy; 06-01-2010 at 04:43 PM.

  5. #124
    New Member
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    7
    Thanks
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    where I could put the r935.dol in? I deleted my old usb loader gx then install the r935 channel, it's still not work still get black screen. The cfg v57b4 working good. Could someone show me how to fix the gx loader? Thank you!

  6. #125
    Senior Member Cile's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Australia
    Posts
    5,071
    Thanks
    666
    Thanked 2,303 Times in 1,226 Posts
    Blog Entries
    9
    andy05@ did you use the .wip or is the game with patched .dol ...put a clean iso ....load up gx r935.....go to the game settings and change the 002 to anti...

    and .dol goes in apps folder on your sd.....SD/apps/USB Loader GX/rename the 935.dol to boot.dol and load it up in hombrew

  7. #126
    New Member
    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    4
    Thanks
    5
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    I tried looking for a solution all over the place but i cant find any ....this is what I'm facing when tring to play this game on wiiflow

    the game loads up with no problems passing the ubisoft section up to the sponsors then it hangs on black screen

    I've installed the latest IOS249 rev19
    IOS222/223

    tried the following things:
    1.no patches.
    2.force NTSC
    3.Disabled error 002 fixing
    4.added the disable_dvd_patch=yes and returnto=0 to wiiflow.ini
    5. tried it on wiiflow222 still the same problem


    the same copy works fine with my other machine with Neogamma R9 rev16 with the same problem on wiiflow on both machines

  8. #127
    Senior Member Cile's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Australia
    Posts
    5,071
    Thanks
    666
    Thanked 2,303 Times in 1,226 Posts
    Blog Entries
    9
    are you using the r43.....try putting the 002 fix on...and you didnt have to install rev19

  9. 1 User Says Thank You Cile For This Useful Post


  10. #128
    New Member
    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    4
    Thanks
    5
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    sorry ......

    problem solved with wiiflow r43 missed that part on the first post

    thanks for everything

  11. #129
    New Member
    Join Date
    May 2010
    Posts
    12
    Thanks
    5
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Have followed Ciles upgrade advise and fakesigned my ios36 then installed rev17 of ios249 but still cannot get pop to get past intro using USBLOADER GX version the r935.dol renamed to boot.dol replacing my original.
    here are the relevant syscheck results before and after the upgrade

    IOS36 (rev 3094) IOS36 (rev 3351
    IOS249 (rev 14) IOS249 (rev 17)
    I do not have a wip folder and I have deleted the alt dol from my alt-dols folder.
    I have even redownloaded the game via astraweb just in case it was the original espalwii version that was at fault

  12. #130
    New Member
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    7
    Thanks
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    I did same way "alecoddlyiv" did and still hav same problem. Cile, would you help us?

Page 13 of 22 FirstFirst ... 31112131415 ... LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •