Page 76 of 90 FirstFirst ... 2666747576777886 ... LastLast
Results 751 to 760 of 900

Thread: Monster Hunter 3 Tri

  1. #751
    New Member
    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    19
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    The game was working perfectly fine prior to being updated to 4.3, but once it did get updated it stopped working all together.
    I'll try that syscheck, and see what's going on, I'll let you know if it works or not
    also what do you mean that it should not be connected?

  2. #752
    Member
    WiiHacks Staff
    Moderator

    Virtual Welcome Agent
    Only site donators may send a PM to WiiHacks Staff
    vinatec's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Location
    Göttingen, Germany
    Posts
    1,903
    Thanks
    266
    Thanked 710 Times in 543 Posts
    Blog Entries
    1
    boy when you update you loose ALL your softmod action aka all cIOS is gone.. you have to resoftmod again.
    check the Softmod 4.3 Wiis guide. and do it, if you still have the hbc you can use that to install stuff, if that doesn't work you have to use one of the game exploits.
    never update..

    bet all other games don't work either..

    firmwareversion has nothing to do with game loading at all.

    <--suggestions helped? press Thanks

  3. #753
    New Member
    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    19
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Look dude, I updated to 4.3, yes, but nothing happened, the HBC wasn't modified in anyway, and it still played DVDs, like brawl.
    To sum it up: updated to 4.3, HBC was ok, brawl worked fine, MH wouldn't work.
    and I DID the softmod, I had 4.3, and I use the softmod to get my wii back to 4.1 (prior to the update I had 3.4 I believe)


    just did the syscheck:

    Spoiler


  4. #754
    Member
    WiiHacks Staff
    Moderator

    Virtual Welcome Agent
    Only site donators may send a PM to WiiHacks Staff
    vinatec's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Location
    Göttingen, Germany
    Posts
    1,903
    Thanks
    266
    Thanked 710 Times in 543 Posts
    Blog Entries
    1
    my appologies, sry, use a proper loader, load with 223, 002 fix on, play.
    reaquire game copy if problem is still there

    uloader, cfg usbloader from the guide, wiiflow linked below.

    syscheck is kind of ok..many stuff trucha signed (you ran pimp my wii by chance?)
    important part is ok

    <--suggestions helped? press Thanks

  5. #755
    New Member
    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    19
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Yeah I used PMW
    I have a question, what's the difference between 002 error fix and the anti one?
    I'm gonna try something, if it doesn't work I'll try wiiflow


    edit: ok it didn't work, I was gonna try wiiflow, But I wasn't sure if wiiflow can load discs
    Last edited by Stryks; 10-17-2010 at 04:32 PM.

  6. #756
    New Member
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    4
    Thanks
    6
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Okay, so I've finally cracked and asked for help. I've googled for days for a fix to my problem, but I couldnt find one. Hopefully someone here can help me.

    You see, MH3 was working perfectly for me for months. I got it working just shortly after it came out. But it's stopped working ever since I've installed IOS 249 ver17 and Triiforce (which still doesnt work). I've tried to install IOS 223 as 37/38 merged only to have the installer do a pretty little code dump. So I resorted to a wad of the same IOS posted earlier in this thread, but that didnt help either. I went to make sure I had the correct version of IOS 55, and it turns out I do.

    I've pretty much tried everything I can think of, but I get the black screen and buzzing noise when I click 'Game Start', like I did when it came out.

    I do have bootmii as boot2, and a NAND backup. So I could resort to that, if I need to. But I'd rather not, since I've gotten a bit far in my games and dont wanna lose all that. Especially MH3.

    Any help? Could it be the new IOS 249 that's causing the problems? And if so, why? Or am I just missing an IOS or something?

    Oh, and here's my sysCheck.

    Spoiler


  7. #757
    New Member fruitfly's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    105
    Thanks
    10
    Thanked 21 Times in 9 Posts
    Right.

    After recieving the quickest thread lock in the whole world ever and one warning from a mod let me paste my problem at long last and hope that I don't find another way to be a twat.

    The hangover is strong today so I am not very focused.

    This is very depressing as I just got my usb keyboard to type to other players in the mail.

    It was working absolutely fine for me with no errors atall until I used this guide for another issue.

    http://www.wiihacks.com/wii-custom-s...os-v4-out.html

    I am not getting the classical error where you can't select new game. Instead it wont even go past the "please tighten the wrist strap etc" message. After the message shows I get a black screen.

    Why is this happening? Am I ever going to be able to play the game again? -.-

    Something is wrong with my edit button so forgive the double post. I got advised to add my syscheck to this so I am just going to paste it directly from the text file.

    Is all of this normal?


    Spoiler



    Click the edit button twice in some browsers
    Last edited by fruitfly; 10-20-2010 at 06:06 PM.
    COD WAW - 5414 1417 9162
    COD MWF 4083 9512 5474

  8. #758
    New Member
    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    13
    Thanks
    9
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Guide worked great for me.
    I actually followed watermelons instructions really but it worked.
    Booting the game from 222 thought not from 223.

  9. #759
    New Member fruitfly's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    105
    Thanks
    10
    Thanked 21 Times in 9 Posts
    good to know -.-

    I think I am going to have to make my wii a virgin again.

    But I am not sure if I can do that with a black wii.
    COD WAW - 5414 1417 9162
    COD MWF 4083 9512 5474

  10. #760
    New Member
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    4
    Thanks
    6
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    So... No one knows what to do?

Page 76 of 90 FirstFirst ... 2666747576777886 ... LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •