Page 56 of 90 FirstFirst ... 646545556575866 ... LastLast
Results 551 to 560 of 900

Thread: Monster Hunter 3 Tri

  1. #551
    New Member
    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    59
    Thanks
    5
    Thanked 4 Times in 4 Posts

    Working!

    USB Loader GX running from USB HD

    Before had the problem with the loud continous beep after starting the game.
    Solved following teh first post from watermellon

    NOTE - when using the Hermes cIOS installer you must be connected by WiFi. Normally I have me wii connected with ethernet cable.

    Using this wired connection I kept getting an error:

    "failed to allocate temp buffer" when trying to install IOS223

    changed to the wifi connection and everything worked first time!

    seems like a lot of homebrew may only work with a wifi internet connection?

    thanks to all involved

  2. #552
    New Member
    Join Date
    Jul 2010
    Posts
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Its actually just a particular way to be connected to the internet. If you change it, or try an offline install, hermes will install without any problems.

    Thats the solution to -116 errors and temp buffer errors.

    Apparently hermes installing doesnt like the Nintendo Lan adapters.

  3. #553
    New Member HarshReality's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    Kokomo, Indiana, United States, 113185832025426, Kokomo, Indiana
    Posts
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Zip by OP removed.... Anybody care to reup?

  4. #554
    New Member
    Join Date
    Jun 2010
    Posts
    13
    Thanks
    7
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    I used usb loader gx but I didn't know how to changed the ios used, so I used uloader and it works. I borrowed a usb hd to try this, but I have to return it soon. Is there any way to load Monster Hunter Tri from a dvd?

    Edit: Oops I didn't know that uloader could run dvds sorry!

    Quote Originally Posted by HarshReality View Post
    Zip by OP removed.... Anybody care to reup?
    Use the mirror, it's still working.
    Last edited by chickenbackside; 07-06-2010 at 05:43 AM.

  5. #555
    New Member
    Join Date
    Jun 2010
    Posts
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    i finally got the game to work, but the only problem is it's in black and white (no color)
    Also the resolution is kind of scratchy.

    Please help!

  6. #556
    Senior Member
    WiiHacks Staff
    Forum Administrator
    Only Site Donators Can PM Staff
    nightstah's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Repatriated to WH
    Posts
    18,526
    Thanks
    1,863
    Thanked 4,340 Times in 3,638 Posts
    Blog Entries
    5
    Two things:

    1. You're posting in the softmod guide, there's more than one thread for this game in the hardmod section.
    2. Cheating or assisting in any way on cheating online or recovering from said cheating or ban is strictly against the site rules.

  7. #557
    New Member
    Join Date
    Jun 2010
    Posts
    11
    Thanks
    3
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    hey, is there anyway to get the fix without having an internet connection on the wii...?

  8. #558
    Senior Member Cile's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Australia
    Posts
    5,071
    Thanks
    666
    Thanked 2,303 Times in 1,226 Posts
    Blog Entries
    9
    Quote Originally Posted by mattrhodes View Post
    hey, is there anyway to get the fix without having an internet connection on the wii...?

    install with wad manager cIOS223[37-38]-v4.rar

  9. 1 User Says Thank You Cile For This Useful Post


  10. #559
    New Member
    Join Date
    Jun 2010
    Posts
    11
    Thanks
    3
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    you're the man, thanks a lot bro

  11. #560
    New Member
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    25
    Thanks
    10
    Thanked 1 Time in 1 Post
    hey there, just wanted to report that I successfully loaded MH3 on Softchip using ios 55 rev 4633.

    got a 4.2U wii, softmodded using Messie's guide. I didn't actually have to install or modify in any way my Wii's current setup to run MH3, just tried that ios and it worked!

    I didn't know about Mh3 having issues at first, so I tried neogamma as most games work with it. Found out about the black screen/annoying noise, came here to Wiihacks and found this guide.

    I recall I had installed Herme's cios installer some time ago, and therefore had already installed cios 223 (if I recall correctly, it was a step to follow in Messie's 4.2 guide) so I launched Softchip and tried running MH3. Didn't work. I messed around with the settings, and tried some other ioses and got it working with ios 55 r4633.

    However, a couple days ago I visited a friend and tried to help him since he couldn't launch mh3 in his Wii. He didn't have the same ios 55 rev I had, and I didn't remember which was mine at that moment, so I tried the tutorial posted in here. Didn't work.

    However, he's gonna visit me today and he's bringing his Wii. His softmod is older than mine, so I figure that might be part of the problem in getting his Wii to run MH3. I guess I'll try using the same ios 55, but wonder if something else could be needed.

    I don't want to mess with his Wii unless it's completely necessary. I think he's got cios 38rev13b, but I'm not sure about it.

    would it be safe to install ios 55 rev4633? I know uninstalling a ios lower than 200 will result in a brick, but I wonder if this can be done because the new ios would be written over the old one, right?

    Any help much appreciated. Thanks in advance!

    if needed, I'll post a signcheck to see his setup with more detail.

Page 56 of 90 FirstFirst ... 646545556575866 ... LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •