Page 48 of 90 FirstFirst ... 38464748495058 ... LastLast
Results 471 to 480 of 900

Thread: Monster Hunter 3 Tri

  1. #471
    New Member
    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    75
    Thanks
    2
    Thanked 12 Times in 11 Posts
    Quote Originally Posted by Krank View Post
    Could be because you are trying to install a cIOS using an HD instead of an SD card. ( That was your issue in the other thread was it not??)
    My issue in the other thread was that I didn't make the app folder or the wad folder for the HD. Once I did that it started working.


  2. #472
    Senior Member
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    USA
    Posts
    5,552
    Thanks
    364
    Thanked 2,241 Times in 1,111 Posts
    Blog Entries
    8
    Quote Originally Posted by AlMoStLeGeNdArY View Post
    I have a wireless router so my wii is always online unless I close the connection. I used my USB to download the files I don't know what you by offline & online.
    This is what I mean.

  3. #473
    New Member
    Join Date
    May 2010
    Posts
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    NTSC also affected?

    I tried the PAL version of this game. After selecting the single mode I get the blank/black screen with the 'noise'... a low humming I guess.

    First of all I had to FORCE ntsc to even get the screen looking okay and usable.

    Does the NTSC version suffer from this as well?

    I have the IOS 249 installed via trucha bug, will I have the 233 also? Is it possible to have both running at the same time? I am using the USB loader - if I select the 233 will it be usable, or does it have to be installed by me seperately?

    I have not tried NTSC version yet but I will in a few days once I back it up.

    ---Does DarkCorp save this problem at all?

  4. #474
    New Member
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Quote Originally Posted by archdemon View Post
    I tried the PAL version of this game. After selecting the single mode I get the blank/black screen with the 'noise'... a low humming I guess.

    First of all I had to FORCE ntsc to even get the screen looking okay and usable.

    Does the NTSC version suffer from this as well?

    I have the IOS 249 installed via trucha bug, will I have the 233 also? Is it possible to have both running at the same time? I am using the USB loader - if I select the 233 will it be usable, or does it have to be installed by me seperately?

    I have not tried NTSC version yet but I will in a few days once I back it up.

    ---Does DarkCorp save this problem at all?
    To respond with what seems to be the theme of this thread, did you follow the steps on the first page? Also, assuming 233 is a typo (should be 223), you must select it with your usb loader. For some it appears 222 works and not 223. Follow the directs then play with the settings.

    Also shameless bump for my unanswered problems on the previous page.

  5. #475
    New Member
    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    75
    Thanks
    2
    Thanked 12 Times in 11 Posts
    Got it to work finally.

    IDK if this will help anyone but here's what I did

    ciosrev19
    Ios249
    base 37
    network install

    Settings
    Force NTSC
    Error 02 fix
    IoS 249

    so far no problems.
    Last edited by AlMoStLeGeNdArY; 06-02-2010 at 07:26 PM.


  6. #476
    Senior Member
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    USA
    Posts
    5,552
    Thanks
    364
    Thanked 2,241 Times in 1,111 Posts
    Blog Entries
    8
    Quote Originally Posted by AlMoStLeGeNdArY View Post
    would using a different USB loader yield different results?
    I can boot this game with Configurable USB Loader v57b5, set IOS223 v4 (37 merged with 38) in the game settings.

    Did you ever get the Hermes cIOS installer to work?
    Last edited by Stomp_442; 06-02-2010 at 07:13 PM.

  7. #477
    New Member
    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    75
    Thanks
    2
    Thanked 12 Times in 11 Posts
    Quote Originally Posted by Stomp_442 View Post
    I can boot this game with Configurable USB Loader v57b5, set IOS223 v4 (37 merged with 38) in the game settings.

    Did you ever get the Hermes cIOS installer to work?
    Na it's not working I tried something different and it worked for me. I used ciosrev19 ios249 base 37 and it works for me. I may end up downloading a new USB loader anyways since mine is start to act funky and won't download any pictures =/. Hopefully I won't run into any problems.


  8. #478
    New Member twiinkletoes's Avatar
    Join Date
    Mar 2010
    Posts
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    I have MH3 NTSC and I can't get it to work. I tried installing cIOS 222 with IOS 38 merged with 37 base in IOS 249(38, 38/37,38/60 are only options). Also with IOS 249 install 223 with 38 merged with 60 (as seen in a different thread) with Hermes cIOS 222/223 v4. It does it's thing shortly then it gets to downloading parts. I get this at the end.

    "Downloading part 15/15 (2150709000k): from SD: ERROR: only download 0/1
    58880 bytes.
    Failed to acquire IOS38 File :"

    I've looked around for a solution to this or and idea of whats wrong. I haven't found anything. I tried installing cIOS38rev17 on IOS 222 and 249, they installed fine but it didn't help. Tried on 223 it froze on me.

    I tried updating USB Loader GX, tried using Cfg USB Loader v56, uLoader v3.0c, Neogamma R9 beta 3 and see if this might help and load it. Mess with the boot options like boot on IOS 222(loaded but foze and buzzed after start new game), IOS 223 froze on boot with black screen, IOS 249 same as IOS 222.

    I've been at this for a couple days now. The only thing I've succeeded in getting was a headache turned migraine.

    What am I missing? Is it saying i don't have enough memory on my SD card? Did I not install a IOS? Missing a file?


    EDIT: Actualy I found out what was wrong. lol I went back to the 4.2 softmod guide here on the site to see what I may have missed and saw there's Hermes v5.1 so I tried that and it worked.
    Last edited by twiinkletoes; 06-03-2010 at 10:18 AM. Reason: Found the solution to my problem.

  9. #479
    New Member
    Join Date
    Nov 2008
    Posts
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Hey there. I Have a Big Problem. My disc Drive stop turning for some reason and i dont have a hard drive to run games from. So i put monster hunter tri on sd card and when i go to loaders to play it i cant get into the options to sett the 223. So of course i get the error 002 thing. Is there a way i can get this to play only using sd your guys help would be appricated thanks.

  10. #480
    New Member
    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    75
    Thanks
    2
    Thanked 12 Times in 11 Posts
    Quote Originally Posted by bizkit69 View Post
    Hey there. I Have a Big Problem. My disc Drive stop turning for some reason and i dont have a hard drive to run games from. So i put monster hunter tri on sd card and when i go to loaders to play it i cant get into the options to sett the 223. So of course i get the error 002 thing. Is there a way i can get this to play only using sd your guys help would be appricated thanks.
    How can you play cames off of your SD card? I never heard of that before except for like wiiware and stuff. Anyway stick to brawl bizkit.


Page 48 of 90 FirstFirst ... 38464748495058 ... LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •