Page 32 of 42 FirstFirst ... 223031323334 ... LastLast
Results 311 to 320 of 419

Thread: Redsteel 2: How to get it Working!!!

  1. #311
    Senior Member
    WiiHacks Staff
    Senior Moderator
    Only site donators may send a PM to WiiHacks Staff
    oddgriffin's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    New Franklin, Ohio. USA
    Posts
    10,190
    Thanks
    2,206
    Thanked 2,577 Times in 2,011 Posts
    Blog Entries
    2
    Quote Originally Posted by wiiboy2243 View Post
    ive tried every usb loader listed as working, i even tried to burn it to a disk, when i place the disk in it says read error please remove the disk and restart your console, im assuming that means my wii cant use burnt disks, but how can i get this working? i followed all tutorials on installing the usb loaders n such, any advice would be greatly appreciated thank you. i even tried the one listed above. gx 815.
    That error is usually from a bad burn, or having the particular workaround fail. Most disk loaders will give an error with a numerical code.
    Sent from my van, down by the river.




    Never quantify your life by comparison. It is always going to be apples to oranges. If you feel the need to always look down on others, you currently do not own enough mirrors------ Tommie Griffin.

  2. #312
    Junior Member
    Join Date
    May 2010
    Posts
    5
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    wait i dont have to use the alt . dol method with wads right?

  3. #313
    Senior Member
    WiiHacks Staff
    Senior Moderator
    Only site donators may send a PM to WiiHacks Staff
    oddgriffin's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    New Franklin, Ohio. USA
    Posts
    10,190
    Thanks
    2,206
    Thanked 2,577 Times in 2,011 Posts
    Blog Entries
    2
    Huh????????
    Sent from my van, down by the river.




    Never quantify your life by comparison. It is always going to be apples to oranges. If you feel the need to always look down on others, you currently do not own enough mirrors------ Tommie Griffin.

  4. #314
    Junior Member
    Join Date
    May 2010
    Posts
    5
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    oh someone posted earlier saying that i should use the alt .dol method but you dont need to use that trick if you are using a .wad to install the channel right?

  5. #315
    WiiHacks Staff
    Only Site Donators Can PM Staff
    Forum Administrator
    IRC AOP
    Wall-Eyed Mucksucker
    emuhack's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    Windy City
    Posts
    7,473
    Thanks
    892
    Thanked 2,132 Times in 1,347 Posts
    Blog Entries
    13
    the alt.dol trick is to get the WMP Video to play.... If you have played WSR and already viewed the video then you will ok and should be able to launch the game normally....


  6. #316
    Junior Member
    Join Date
    May 2010
    Posts
    5
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    thanks for all the help and the great tutorial i got it to work.

  7. #317
    Junior Member
    Join Date
    May 2010
    Posts
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Hello, i dont get it to work i tryed with your tutorial and it still kick me to the wii menu. if i use the dol the video freezes randomly.

    i used cfg-usbloader and neogamma. system version 4.2E, PAL game, Hermes v4, with v5 no games works.

    what did i do wrong?

  8. #318
    WiiHacks Staff
    Only Site Donators Can PM Staff
    Forum Administrator
    IRC AOP
    Wall-Eyed Mucksucker
    emuhack's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    Windy City
    Posts
    7,473
    Thanks
    892
    Thanked 2,132 Times in 1,347 Posts
    Blog Entries
    13
    I would say that it is a bad ISO...... re download it


  9. #319
    Junior Member
    Join Date
    May 2010
    Posts
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Quote Originally Posted by emuhack View Post
    I would say that it is a bad ISO...... re download it

    Redownloaded and still dont work .
    is there a tutorial to set the wii to original state back so i can make a clean install?

    EDIT: It works this way: " Burn RS2 to disk, run the alt dol from disk, restart wii, play!".
    Still cant play i dont own a Wiimote+
    Last edited by Ultraporing; 05-22-2010 at 03:44 AM.

  10. #320
    New Member archangel52005's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Location
    Seattle, WA
    Posts
    3
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Thanks in advance for the tutorial I'm sure its helped tons of people get this great game running and while it didn't work for me in the spirit of sharing here is what did work for me via USB can't say for a burned copy to disc. I was originally getting the green screen then the restart to Wii menu, I was unable to get the game to start via USB Loader GX but NEOGamma worked great. Heres what I did....

    Load up NEOGamma
    Selected Load from USB (WFBS)
    Select Red Steel 2
    Then go to Config Load
    Selected load alt. dol. from disc
    Go back to the Title and load it it should say loading use the d-pad to select the .dol to load
    Pick player.dol and press A
    It should load up the Wii motion + video just let it run
    After hitting A to launch the game the system will restart again
    Go back to NEO Gamma and do as you did before except this time when asked which .dol to load select main.dol
    Viola the game should start and play with no problems!


    I really hope this helps in the few short days I've been with the community I really enjoy the way everyone helps and all the stuff available so I look forward to contributing. If this works please just give me a "thanks'!

  11. 1 User Says Thank You archangel52005 For This Useful Post


Page 32 of 42 FirstFirst ... 223031323334 ... LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •