Results 1 to 3 of 3

Thread: help me please it is too much of a bother to title this thread properly

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    help me please it is too much of a bother to title this thread properly

    ive been having trouble with super mario bros ive burnt the game 3 times using img burn at recomended speed and the game still wont load im on a 4.2 wii softmodded and i feel like crying!!!!!!!!!!!!!!! please help

  2. #2
    Senior Member Cile's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Australia
    Posts
    5,071
    Thanks
    666
    Thanked 2,304 Times in 1,226 Posts
    Blog Entries
    9
    two options you can patch the nsmb iso if it already isnt(or google for the one that has been lol) or try this install cios rev17 and update your ios53 to v5406


    http://www.wiihacks.com/wii-games/28...ario-bros.html
    Last edited by Cile; 03-08-2010 at 10:39 AM.

  3. #3
    WiiHacks Staff
    Only Site Donators Can PM Staff
    Forum Administrator
    IRC AOP
    Wall-Eyed Mucksucker
    emuhack's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    Windy City
    Posts
    7,473
    Thanks
    892
    Thanked 2,132 Times in 1,347 Posts
    Blog Entries
    13
    After you patch the ISO (if you go that route) put it on the SD card as it will be 300mb and play via Neogamma.....

    Or look harder (GOOGLE) for a new ISO

    -

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •