Results 1 to 4 of 4

Thread: Lost wind, cant get past intro.

  1. #1
    New Member Randomguy408's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    California
    Posts
    56
    Thanks
    22
    Thanked 3 Times in 3 Posts

    Lost wind, cant get past intro.

    I was playing Lost wind for the wii ware on Triiforce.The game starts but after it ask me to create a file it freezes right after i create a file.Can someone tell me how to fix this?

  2. #2
    Senior Member Krank's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    8,895
    Thanks
    953
    Thanked 4,321 Times in 2,128 Posts
    Blog Entries
    7
    Some games just don't work with Triiforce, this could be one. There is a list somewhere in the forums of games that don't work. Try searching and you might turn up something.
    Damn I suck!!!!

  3. 1 User Says Thank You Krank For This Useful Post


  4. #3
    New Member Randomguy408's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    California
    Posts
    56
    Thanks
    22
    Thanked 3 Times in 3 Posts
    ok searching now.

  5. #4
    Senior Member Krank's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    8,895
    Thanks
    953
    Thanked 4,321 Times in 2,128 Posts
    Blog Entries
    7
    Just found it now, looks like it should run with triiforce. Possibly a bad wad file or something.

    http://www.wiihacks.com/other-faq-gu...triiforce.html

    Edit: Just read farther down in that post and other people are having that problem as well so that would be a good place to start(first link).

    Another list http://wiki.gbatemp.net/wiki/index.p..._compatibility
    Last edited by Krank; 03-03-2010 at 05:28 PM.
    Damn I suck!!!!

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •