Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 14 of 14

Thread: Loading no more heroes...

  1. #11
    New Member suky321's Avatar
    Join Date
    Jul 2009
    Location
    UK
    Posts
    46
    Thanks
    40
    Thanked 2 Times in 2 Posts
    Sorry, I worded my question wrong. Is IOS 53 a prerequisite for NMH to run properly?

  2. #12
    New Member suky321's Avatar
    Join Date
    Jul 2009
    Location
    UK
    Posts
    46
    Thanks
    40
    Thanked 2 Times in 2 Posts
    sgibson, whenever I read your posts, for some reason it reads in my mind like the voice of Krauser from resident evil 4, lol. Must be your pic.

  3. 1 User Says Thank You suky321 For This Useful Post


  4. #13
    New Member sgibson1980's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    Bedford, Beds, UK
    Posts
    183
    Thanks
    25
    Thanked 57 Times in 44 Posts
    Blog Entries
    7
    Quote Originally Posted by suky321 View Post
    sgibson, whenever I read your posts, for some reason it reads in my mind like the voice of Krauser from resident evil 4, lol. Must be your pic.
    lol @ suky321
    4.1e, Bootmii/boot2, Cios Rev17, Darkcorp 1.0, cMios Rev5(Mios 10 base), WiiFlow, Neogamma 8 r17, Seagate Expansion Drive 1TB


  5. #14
    New Member suky321's Avatar
    Join Date
    Jul 2009
    Location
    UK
    Posts
    46
    Thanks
    40
    Thanked 2 Times in 2 Posts
    ok, I think the problem was caused by the ISO, I obtained another ISO of an unpatched NTSC version, and that one works. Many thanks for your help guys.

Page 2 of 2 FirstFirst 12

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •