Results 1 to 2 of 2

Thread: Just sofmodded and backup games not working

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    14
    Thanks
    3
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Just sofmodded and backup games not working

    Hi,

    I just softmodded using the 3.1-4.1 guide. I have a Eur Wii.

    i downloaded New Super mario bros and Wii Resorts and both will not play when burnt using verbatim dvds.

    I then uninstalled neogamma r8 b7 and installed a compiled wad of neogamma r8 b15.

    The wii disk channel shows the game but when i use neogamma to load the backup game, the wii simply returns back to the main wii screen\menu.

    any ideas?

    Thanks.

  2. #2
    Junior Member Jasons34's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Posts
    1,295
    Thanks
    20
    Thanked 455 Times in 350 Posts
    Blog Entries
    1
    Have you by any chance read the MANY threads that deal with both those games? Resort needs to have the movie file pulled from the game, placed on your sd card, then run neogamma with alt dol turned on for the first time. Need to watch the motionplus movie and then turn alt dol off and play the game normally. NSMB if ran through disc you must have the correct patched iso for your method or else it wont work. Also youll need the correct ios53 wad that game needs to run. That wad you can find on this site.
    If I have helped you in any way, please thank me by pressing the little thanks button.

  3. 1 User Says Thank You Jasons34 For This Useful Post


Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •