Results 1 to 4 of 4

Thread: New super mario bros wii (cant not play)

  1. #1
    New Member
    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    28
    Thanks
    5
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    New super mario bros wii (cant not play)

    Hey guys

    Not sure if this is in the right section or not but I apologise.

    I am trying to get this game to work and all i get is a solid green screen when i select it.

    Running
    wii 4.1u
    Homebrew channel installed and works perfectly with other backup games
    cIOS38_rev14-Installer

    This is what I have done so far to get this game to work
    --> Patching/Fixing the ISO:
    --> Same result green screen

    --> Updated to NeoGamma R8Beta13
    --> Same result green screen

    Some are saying I need to update to rev15 is this true? What ever i do, i get the same result a green screen for this game only.

    Please advise
    Thank You

  2. #2
    Member
    ~Former Wiihacks Staff~
    *~ IRC HOP ~*
    thucncao's Avatar
    Join Date
    Jan 2009
    Location
    USA
    Posts
    1,054
    Thanks
    54
    Thanked 191 Times in 136 Posts
    We already have a guide for that. Look it up.
    Come to the Irc room to get help or just have fun

    Motivation alone is not enough. If you have an idiot and you motivate him, now you have a motivated idiot.

  3. #3
    New Member
    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    28
    Thanks
    5
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    I did everything in the guide only thing that is left tis update to rev15 which the guide doesnt say that.

  4. #4
    New Member
    Join Date
    May 2009
    Posts
    102
    Thanks
    16
    Thanked 18 Times in 18 Posts
    did you install ios 53 with truca bug or what ever its called if not try that

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •