Results 1 to 4 of 4

Thread: Excitebike World Rally (wad)

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    4
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Excitebike World Rally (wad)

    Hey i have been having problems with newer wads on wadmanager. I get to the start screen, but when i press start, it loads for a while and goes to the wii menu again. I am sure this is just a newb problem, but could someone help me?

  2. #2
    Junior Member
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    1
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    I have the same issue. I successfully installed the wad via Wad Manager, and Excite Bike World Rally does appear as a channel in my Wii Menu. Clicking it once brings it up with the theme music and title screen, clicking "start" however, takes me to a black screen for a couple of secs and then returns me to the wii menu.

    Softmod 3.2E
    Homebrew Channel says IOS38
    IOS38-64-v3610 (cIOS38_rev14)

    If relevant: My Wii has no problems loading recent games like NSMB and Ghostbusters from my WBFS usb hard drive via Configurable USB Loader (SDUSB-Loader_cfg47)

    I don't suppose there's a way to load .wad games directly, without having to install it as a channel? i.e. from a wbfs drive/sd card

  3. #3
    Junior Member
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Im having the same problem

  4. #4
    Junior Member
    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    5
    Thanks
    1
    Thanked 3 Times in 1 Post
    You need IOS55v5149 to run ExciteBike.

    See this thread.

  5. 3 Users Say Thank You to dande1135 For This Useful Post


Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •