Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 11 to 20 of 27

Thread: Any one got Lego indiana jones II to work ?

  1. #11
    Junior Member
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    2
    Thanks
    0
    Thanked 2 Times in 1 Post
    Global version works, I was stupid, my kid told me "plug in the nunchuk" voila working on
    NeoGamma 7

  2. 2 Users Say Thank You to nexuslive For This Useful Post


  3. #12
    Junior Member
    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    7
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Got a green screen with this iso LEGO.Indiana.Jones.2.The.Adventure.Continues.USA.W ii-ALMoST

  4. #13
    Junior Member
    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    7
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    got green screen on neogama also

  5. #14
    Junior Member
    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    7
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    I also have the LEGO.Indiana.Jones.2.The.Adventure.Continues.USA.W ii-ALMoST
    version, and its a no-go, green screen on NeoGamma.

    What do you mean by global version

  6. #15
    WiiHacks Staff
    Only Site Donators Can PM Staff
    Forum Administrator
    IRC AOP
    Wall-Eyed Mucksucker
    emuhack's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    Windy City
    Posts
    7,473
    Thanks
    892
    Thanked 2,132 Times in 1,347 Posts
    Blog Entries
    13
    I am trying to re-dump via HTTP-DUMP - and then i will let you guys know...

    thanks

  7. #16
    Junior Member
    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    11
    Thanks
    6
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Quote Originally Posted by no1male View Post
    I am having the same issue burnt to a dvd. The game loads and i get to the select language option. Thats where it dies, the Wiimote does nothing and its stuck on that screen

    Im using Neogamma v7 which is working for everything else im playing.

    I too am using the LEGO.Indiana.Jones.2.The.Adventure.Continues.PAL.W ii-GLoBAL iso.

    Oh and first post so Hi
    That's exactly what is happening to me....can anyone help?

  8. #17
    New Member
    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    6
    Thanks
    7
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Quote Originally Posted by Moashie View Post
    That's exactly what is happening to me....can anyone help?
    Hi there,

    It gets stuck on the language select screen unless you already have the nunchuck connected. I had exactly the same.

    4.1e Neogamma 6

  9. #18
    WiiHacks Staff
    Only Site Donators Can PM Staff
    Forum Administrator
    IRC AOP
    Wall-Eyed Mucksucker
    emuhack's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    Windy City
    Posts
    7,473
    Thanks
    892
    Thanked 2,132 Times in 1,347 Posts
    Blog Entries
    13
    Ok - this is how i got it to work.....

    GO HERE AND DOWNLOAD WII-HTTP DUMPER

    the folder that is in the RAR file copy to your SD card APPS folder and then go to the HBC - and load the Wii - HTTP and when you start at the top of the screen there will be your WII - IP address and use firefox mozilla and type in that IP address in the address bar. (not IE) and click WII ISO SL and download the ISO - Depending on your network set-up this could take up to 3hr to dump the disk to the computer HDD.

    When that is completed then rename the ISO to LIJAC

    Then use WBFS Manager 3.0 to put it on the SD/HDD/USB of your choice and use your favorite USB/SD/HDD loader and it works...

    I did not have to scrub it or anything... I use Neo Gamma Loader (it supports USB and DVD)

    GOOD LUCK AND MAKE SURE YOU CLICK THE THANKS IF THIS HELPED!!!!!


    Last edited by emuhack; 11-21-2009 at 06:48 PM. Reason: add sig

  10. #19
    Junior Member
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Quote Originally Posted by emuhack View Post
    Were you able to get this ISO to work and if you did what did you have to do to your WII (i.e new IOS - like for NSMB) and or to the disc...

    thanks
    I've had to register JUST to let you know I was having a green screen with a DVD PAL version on a softmod PAL Wii (3.4) , BUT i've fixed the problem after several hours of searching.

    I was using an old loader (Gecko 0.3 i think) and an old cIOS38, so I installed :

    Neogamma R7
    IOS38-64-v3610.wad and
    cIOS38_rev14

    Hey presto, all good using Neogamma R7. I tried my old loader but that didn't work so must be an issue.

  11. #20
    Member siphilips's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    1,639
    Thanks
    43
    Thanked 421 Times in 340 Posts
    Quote Originally Posted by balle15 View Post
    Hi thanks for the replys. i will try this iso LEGO.Indiana.Jones.2.The.Adventure.Continues.USA.W ii-ALMoST
    I have that version burnt it to disc, works fine.
    Homebrew Channel 1.0.6 | Internet Channel | Sys Menu 4.1e | NeoGamma R8 b15 | Preloader .30 r3 | cIOS38 r14 | Wad Manager 1.5 | cIOSCORP 3.5 | DVDX v2 | Mplayer CE | WiiGator GC Backup Launcher Ver 2.0 | Wii64 Nintendo 64 Emulator | Homebrew Browser V 0.3.6 | IOSCheck V 0.3.6







Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •