Page 2 of 7 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 11 to 20 of 61

Thread: New Super Mario Bros.wii SMNE.dol

  1. #11
    Junior Member
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    22
    Thanks
    4
    Thanked 28 Times in 4 Posts
    excellent for those who use usb loader GX. :-D nothing wrong with it i just prefer CFG over it but very nice find or post at the least :-D now 2 very easy solutions for NTSC US NSMB users now :-D hoorah

  2. #12
    Junior Member
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    2
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Is anyone else unable to open the NTSC iso in wiiscrubber to replace the main.dol file? Says both partitions are BAD?

    Thank you,

  3. #13
    Senior Member
    WiiHacks Staff
    Senior Moderator
    Only site donators may send a PM to WiiHacks Staff
    oddgriffin's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    New Franklin, Ohio. USA
    Posts
    10,176
    Thanks
    2,195
    Thanked 2,559 Times in 2,005 Posts
    Blog Entries
    2
    Quote Originally Posted by holyspidoo View Post
    Is anyone else unable to open the NTSC iso in wiiscrubber to replace the main.dol file? Says both partitions are BAD?

    Thank you,
    1 - Open MakeKeyBin, enter 42 in the text box, click Generate, and then close the program
    you try this?

  4. 3 Users Say Thank You to oddgriffin For This Useful Post


  5. #14
    Junior Member
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Thx! I got a copy from BB today. Ripped it to ISO and this main.dol fix for NTSC worked when using Wiiflow USB Loader

  6. #15
    Junior Member
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    22
    Thanks
    4
    Thanked 28 Times in 4 Posts
    holyspidoo-

    if you cant open it in scrubber... then its most likely a bad dump...or rip w/e u want to call it. Make a new dump of your disc and try again....(i do not condone pirating only reason i say this is well if you dumped it from your orignal copy 99% chance it wouldnt be bad especially if it was from your wii to your external at least i've never experienced any problems at all doing that
    ) either way its a lot faster to just put that .dol i put up on your sd card w/e your loader looks for it and load the orignal that way w/o being altered


    ohh and yes i have no problem opening my iso... but i bought the game and dumped it myself...
    Last edited by nuclearda; 11-15-2009 at 04:55 PM.

  7. #16
    Junior Member
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    2
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Of course it worked. Thank you VERY much. You may now refer to me as a dummy

  8. #17
    Junior Member
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    22
    Thanks
    4
    Thanked 28 Times in 4 Posts
    Quote Originally Posted by SyntheticXTC View Post
    anyone know if this is confirmed working on a burned copy with neogammar7rev14?

    Thanks Again
    sorry syntheticxtc... i tried burning it i know it burned fine but ever since my wife freaking updated the wii to 4.2 my drivekey will NOT LOAD ANY BACKUPS... i cant even get them to load softmodded so unable to help you here. i dont see why it wont load if you swapped out the main.dol for my fixed main.dol but im not a hacker/coder genius by any means so who knows.

    why dont you give it a shot for us worste case scenario is maybe 1-2 bucks wasted on a good media to bad coaster :-D
    -Please click thank you if I helped you
    (ohh yah this is real orignal but you gotta remind folks... manners these days!!! <3 you all)

  9. #18
    Senior Member
    WiiHacks Staff
    Senior Moderator
    Only site donators may send a PM to WiiHacks Staff
    oddgriffin's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    New Franklin, Ohio. USA
    Posts
    10,176
    Thanks
    2,195
    Thanked 2,559 Times in 2,005 Posts
    Blog Entries
    2
    Quote Originally Posted by holyspidoo View Post
    Of course it worked. Thank you VERY much. You may now refer to me as a dummy
    yea i knew why cause i did the same thing the first time to lol

  10. #19
    Junior Member
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    13
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    yay i got it to work.
    i used neogama 7 with NTSC version of the game patched with the dol file from http://www.wiihacks.com/wii-games/28...o-bros-39.html

  11. #20
    Junior Member
    Join Date
    Jul 2009
    Posts
    1
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Hey guys those of you who are getting errors when wiiscrubbing, update to 1.40, as the previous ones are giving me errors as well. I did this and have had no problems.

    Wynd

  12. 1 User Says Thank You WyndCrosser For This Useful Post


Page 2 of 7 FirstFirst 1234 ... LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •