Page 94 of 226 FirstFirst ... 44849293949596104144194 ... LastLast
Results 931 to 940 of 2254

Thread: [GUIDE] New Super Mario Bros.

  1. #931
    New Member
    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    20
    Thanks
    4
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    First off thanks everyone for the hard work in getting a quick working patch out. If you have cioscorp ios 53 wii already be installed. I'm running cioscorp 3.5 with rev 14b and is running perfect loading in disc channel. will let everyone no if it stays stable through out the game. time to play lol

  2. #932
    Junior Member
    Join Date
    Mar 2009
    Posts
    15
    Thanks
    9
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Quote Originally Posted by motleydude View Post
    add it to your sd card and then load up the homebrew channel - if done correctly you will see it
    So i put the dop in the apps then install then run it and install ios53 right?

  3. #933
    Junior Member
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    10
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Got in working on Pal from disc using NeoGamma

    Cheers

  4. #934
    Junior Member
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    3
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Us Re: Soft Mod Disc Loading

    I ran the .bat file from the new fix and it created another iso file that is 0 kb. the original looks like it hasn't been altered since the date modified didn't change. Am I reading the instructions wrong?

    BTW the unpatched version plays off dvd using uloader 3.1...for about 7 minutes

  5. #935
    Junior Member
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    3
    Thanks
    9
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Ok, I renamed the iso file and the patch ran.

    Loaded the "fixed" iso, but disc channel still says system update.

    Tried running it with gecko 1.9.3, neogamma v7 and also neogamma v 8 rev7. Disc could not be read.

    On 4.1 sys with wiikey v.1 and softmod (v. 14) installed.

    Trying to run from disc.

    Anything I'm missing?

    TIA

  6. #936
    Junior Member
    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    3
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Quote Originally Posted by baf1 View Post
    I posted a bit earlier, and I'm sorry to repost, but has anyone found a solution to the freezing and slot flashing issue?

    I'm running the USA QwiiF iso, patched with IND, on System 4.2, with all the proper IOSs installed, including IOS53. It'll boot up into USB Loader GX and will work for a bit, then randomly stop reading the file and freeze. When it freezes the drive slot light will flash.

    Can anyone help? Please??
    To quote myself...I have now tried it using the new patch, the PROPER IND patch, and it STILL doesn't work. If anyone knows something, please help...I want to play this so badly!

  7. #937
    New Member
    Join Date
    May 2009
    Posts
    6
    Thanks
    3
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Soft Mod Disc Loading.rar How do you install it ?

    I have a wii 4.2 with sof mad neo gammer 7 and i got it to work thru the ubs GX but was wondering if anyone been able to burn it to a dvd and get it to work ? Ifr so how do i do that. Help Thank You roadstar



    Patch: Soft Mod Disc Loading.rar

    You need the QwiiF NTSC release of the game (UNPATCHED!)
    Copy the contents of the Rar above to the same directory as your ISO.
    Run the .bat file.
    Wait!
    Burn your new ISO.
    Enjoy!

    Im kinda new at this i got the unpatched torrent and downloaded the rar file .Do i unrar the new super mario bros file to an iso then copy the rar file to NSMB iso? And do i also run it thru wiibrickblocker before or after ? Help Sorry about this

  8. #938
    Junior Member
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Wales
    Posts
    7
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    I have a modchip. Burnt PAL version of game and if blackscreened after 5 minutes of playing.
    Used NeoGammaR8beta12 to load it and IT WORKS PERFECT!
    Thanks

  9. #939
    Junior Member
    Join Date
    Jul 2009
    Posts
    7
    Thanks
    1
    Thanked 1 Time in 1 Post
    I feel like such as dumb @#$.

    I have NTSC softmod fw 4.0
    updated to cios rev14 and neogammar7

    used the qwiif iso , got the New_Super_Mario_Bros_Wii_USA_PROPER_FiX_Wii-iND file

    ran the bat.

    burnt the fixed iso to dvd-r

    tried to load via neogammar7....

    still nothing.... now just black screen....

    im stumped....
    Last edited by ratbrain; 11-19-2009 at 02:00 PM.

  10. #940
    Junior Member
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    hope this works

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •