Page 8 of 226 FirstFirst ... 6789101858108 ... LastLast
Results 71 to 80 of 2254

Thread: [GUIDE] New Super Mario Bros.

  1. #71
    Senior Member
    Retired Staff
    davepm's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    Lincoln, Lincolnshire, United Kingdom
    Posts
    4,561
    Thanks
    124
    Thanked 2,059 Times in 831 Posts
    Blog Entries
    1
    Quote Originally Posted by makan95 View Post
    Hi guys i was wondering if anywon else have a problem with installing the game to your harddrive?
    Works fine on HDD, thats how i play it

    Quote Originally Posted by rnld View Post
    right guys can anyone help me please im on 3.4e pal softmodded have 8gb sd card im trying to use for the game have used wbfs manager 3.0 gone to neogamma r7 (with rev14) and it doesnt work it says connection to wbfs lost-i have reformatted and re tried several times?
    do you have another SD card to try? also try formatting to fat, then reformatting WBFS.

    Quote Originally Posted by xCaptainCanadax View Post
    Yeah i dunno what else to try gettin green screen like the plauge
    Have you tried Neogamma r7/r8 as well as the SD/USB loader?

    Quote Originally Posted by The_Eskimo View Post
    im running 3.2 and yes it works
    The system menu version is irrelevant.

  2. #72
    Junior Member
    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    5
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Quote Originally Posted by Theta View Post
    its not the game, its the media if you get a -1.
    I had a feeling it was that...What can I do to get rid of that? A USB should work too, right? Do USBs generally work better for loading games in comparison to SDs?

  3. #73
    Senior Member
    Retired Staff
    davepm's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    Lincoln, Lincolnshire, United Kingdom
    Posts
    4,561
    Thanks
    124
    Thanked 2,059 Times in 831 Posts
    Blog Entries
    1
    Quote Originally Posted by Azure- View Post
    I had a feeling it was that...What can I do to get rid of that? A USB should work too, right? Do USBs generally work better for loading games in comparison to SDs?
    i wouldnt say they work better, but they are a lot more convenient and less hassle.

  4. #74
    Junior Member
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    16
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Is there ever any hope for this game being disk-loader compatible... ever? All of the options are not available for me, but Disk Loading...

  5. #75
    Senior Member
    Retired Staff
    davepm's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    Lincoln, Lincolnshire, United Kingdom
    Posts
    4,561
    Thanks
    124
    Thanked 2,059 Times in 831 Posts
    Blog Entries
    1
    Quote Originally Posted by bceagles View Post
    Is there ever any hope for this game being disk-loader compatible... ever? All of the options are not available for me, but Disk Loading...
    you dont have an SD card? how did you softmod your wii?

    or a USB thumb drive?

  6. 1 User Says Thank You davepm For This Useful Post


  7. #76
    Junior Member
    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    3
    Thanks
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Put it on an old 512mb sd card i had floating about....perfect...neogamma 7 worked but usb loader didnt

  8. #77
    Junior Member
    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    3
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Quote Originally Posted by olskoolfife View Post
    Put it on an old 512mb sd card i had floating about....perfect...neogamma 7 worked but usb loader didnt
    how? whats ur info? because ive followed the guide and all i get is errors from both usb loader and neo gamma 7 , its ether "wbfs lost" or the -1 error

  9. #78
    Junior Member
    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    5
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    I tried a USB. Still wouldn't work, and I'm still getting that ret = -1 error. Is cIOS38 rev14 required?

  10. #79
    Senior Member messie's Avatar
    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    5,118
    Thanks
    68
    Thanked 7,150 Times in 1,065 Posts
    your HDD is not recognised?? or not primary and active or no wbfs on it

  11. #80
    Junior Member
    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    5
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    I guess it's not recognized...Neogamma tries to mount the wbfs, but it doesn't work. I don't think USB loader even tries to do anything. I did format the USB (and formerly the SD) to wbfs. I'm not familiar with what you mean by "primary and active" though.

Page 8 of 226 FirstFirst ... 6789101858108 ... LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •