Page 43 of 226 FirstFirst ... 3341424344455393143 ... LastLast
Results 421 to 430 of 2254

Thread: [GUIDE] New Super Mario Bros.

  1. #421
    New Member
    Join Date
    May 2009
    Posts
    102
    Thanks
    16
    Thanked 18 Times in 18 Posts
    ok i download the ntsc version just cuz from hippyfreak's wii iso site (or what you want to call) anyways when i load from usb loader black screen no surprise really but when i go to wiiscrubber it says something like

    "WII DISC
    Partition:0 - DATA (0)(BAD)"
    so i take it as thats just a bad dump of game? right?

  2. #422
    Junior Member
    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    37
    Thanks
    4
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    I am getting a green screen.
    I am running a softmod dvd loader scenario.

    What is "anti" btw? Thanks

  3. #423
    Junior Member
    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    3
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    idk why everyone is having issues i just got to 1-3 n seems everyone is stuck at 1-2 and i just downloaded iso and played with usb loader with version 4.2 firmware...thats it n workin perfectly

  4. #424
    Junior Member
    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    17
    Thanks
    4
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Quote Originally Posted by DrChronic View Post
    ok i download the ntsc version just cuz from hippyfreak's wii iso site (or what you want to call) anyways when i load from usb loader black screen no surprise really but when i go to wiiscrubber it says something like

    "WII DISC
    Partition:0 - DATA (0)(BAD)"
    so i take it as thats just a bad dump of game? right?
    Same thing with me and mine is from wiisos

  5. #425
    Senior Member
    WiiHacks Staff
    Senior Moderator
    Only site donators may send a PM to WiiHacks Staff
    oddgriffin's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    New Franklin, Ohio. USA
    Posts
    10,193
    Thanks
    2,206
    Thanked 2,579 Times in 2,012 Posts
    Blog Entries
    2
    Quote Originally Posted by erawtik View Post
    ok so patch the game i will try that. Do i need to uninstall the wad, or is it fine?
    Ok so i opened the iso with wiiscrubber and all i get is 3 lines and at the end of the 2 lines that say partition it says bad. Do i need to download a new one from different source?
    1 - Open MakeKeyBin, enter 42 in the text box, click Generate, and then close the program
    you try this? supposed to do it before you open wiiscrubber.
    Last edited by oddgriffin; 11-15-2009 at 09:19 PM.

  6. 2 Users Say Thank You to oddgriffin For This Useful Post


  7. #426
    Junior Member
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    So I replaced the NTSC main.dol file but now when i boot off the disc i get an error screen.

    4.1U + Wiikey

  8. #427
    Junior Member
    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    17
    Thanks
    4
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Quote Originally Posted by oddgriffin View Post
    1 - Open MakeKeyBin, enter 42 in the text box, click Generate, and then close the program
    you try this? supposed to do it before you open wiiscrubber.
    thank you frustration is through the roof forgot about that.

  9. #428
    Senior Member
    WiiHacks Staff
    Senior Moderator
    Only site donators may send a PM to WiiHacks Staff
    oddgriffin's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    New Franklin, Ohio. USA
    Posts
    10,193
    Thanks
    2,206
    Thanked 2,579 Times in 2,012 Posts
    Blog Entries
    2
    Quote Originally Posted by erawtik View Post
    thank you frustration is through the roof forgot about that.
    i only know cause i did the same thing lol and gave up the first time on the whole process becuase of it lol

  10. 1 User Says Thank You oddgriffin For This Useful Post


  11. #429
    Junior Member
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Drivekey

    I have searched and searched these threads with no success. I have a drivekey with 4.2U installed. I have downloaded 4 different versions of nsmb and the only one remotley close to working is USA Qwiif. Problem is that it shows up on wii channel but I click start it goes black and restart the wii channels. I do not want to soft mod, if I can't get it to work with my drivekey then I guess I'll just buy the game. Anybody have ANY ideas to get this to work with drivekey???

  12. #430
    Junior Member
    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    17
    Thanks
    4
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    replaced the main.dol and put the new iso on my hdd and works perfect using usbloader thanks

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •