Page 27 of 226 FirstFirst ... 1725262728293777127 ... LastLast
Results 261 to 270 of 2254

Thread: [GUIDE] New Super Mario Bros.

  1. #261
    Junior Member
    Join Date
    Feb 2009
    Posts
    19
    Thanks
    5
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    I did the sd card thing as in the tutorial with the release I had New_Super_Mario_Bros_EUR_Wii-iND

    copied to the sd card btw its a sandisk 2gb

    I put it in I get a error has occurred press the eject button etc...

    It goes green then pink then the error comes

    Im on neogamma r7
    ios249
    rev 14

    Also the latest ios for the game

    I loaded the iso into the wii scrubber it said bad partition :/


    so any ideas
    Last edited by brandy2k9; 11-14-2009 at 10:05 AM.

  2. #262
    Junior Member
    Join Date
    Jul 2009
    Location
    Netherlands
    Posts
    7
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Also i don't know if i used the right main.dol in neogamma for NSMB. I download Main.dol from a chinse site linked by gbatemp.net because the mediafire link doesn't work anymore.

  3. #263
    Junior Member
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    2
    Thanks
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    HEROXOOT please be silent waiting here whole day and never get sader when i waited for one hour and you are the one writing some thing.what about MARIO BROS Wii[FRENCH][PAL][EMPEREUR-TEAM COM]. problem for me is that i cant find main.dol in wiiscrubber 1.40 but have a 100/100 line so trying to find some one that shoud work..

  4. #264
    Senior Member
    Retired Staff
    davepm's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    Lincoln, Lincolnshire, United Kingdom
    Posts
    4,561
    Thanks
    124
    Thanked 2,059 Times in 831 Posts
    Blog Entries
    1
    Quote Originally Posted by Griffin View Post
    Also i don't know if i used the right main.dol in neogamma for NSMB. I download Main.dol from a chinse site linked by gbatemp.net because the mediafire link doesn't work anymore.
    link in the guide works fine.

  5. 1 User Says Thank You davepm For This Useful Post


  6. #265
    Junior Member
    Join Date
    Jul 2009
    Location
    Netherlands
    Posts
    7
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    yeah i just saw it :P. But it still isn't working.....

  7. #266
    Junior Member
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    3.2u NeoGamma R8Beta7 ios 249 rev 14 loaded the nitro version from a usb stick after chopping it down with wbfs manager.
    Thanks. IT took forever, but it was worth it.

  8. #267
    Junior Member
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    3.2u NeoGamma R8Beta7 ios 249 rev 14 loaded the nitro version from a usb stick after chopping it down with wbfs manager.
    Thanks. IT took forever, but it was worth it.

  9. #268
    Senior Member WiiJohn's Avatar
    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    5,953
    Thanks
    183
    Thanked 2,022 Times in 1,205 Posts
    Blog Entries
    11
    This is what we all strive for. Not mine I hasten to add, downloaded the game save to make sure my copy worked.


  10. #269
    Junior Member
    Join Date
    Jul 2009
    Posts
    5
    Thanks
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Talking SD card guide

    Running the disk on softmod I had green screen then Wii reset.

    Used the guide for playing it via an SD card (though I actually used a 2gb USB stick)

    Ran it through neogamma 7, and game works perfectly.

    Have been playing for around an hour (in 2 sittings) and no problems at all.

    On 3.2E, cios 38 r14.

  11. #270
    Junior Member
    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    5
    Thanks
    0
    Thanked 19 Times in 1 Post

    I'm going insane!

    Hello guys,

    Not sure if I'm just stupid but I've spent a good part of the day trying to get my head around this.

    I get green screen. I have downloaded a pre patched version of the game. It's already fixed so as far as I can tell this means I don't need to do the whole wii scrubber jaz.

    However my SD/USB loader 1.5 doesn't play it (dam green screen).

    One question, all this talk of SD card's. It doesn't make a difference that I'm using a USB drive right?

    Have 4.1E version wii
    have installed IOS53-64-v5406.wad with wad manager 1.4

    Any suggestions?

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •