Page 2 of 226 FirstFirst 12341252102 ... LastLast
Results 11 to 20 of 2254

Thread: [GUIDE] New Super Mario Bros.

  1. #11
    New Member mantis00's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    17
    Thanks
    4
    Thanked 47 Times in 3 Posts

    Still with problems

    I'm using USB GX Loader and used different versions of the game, non-patched, patched and patched by me and I still get a green screen when try to load the game.

    HELP... SOS

  2. #12
    New Member BoroVC's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    The Boro
    Posts
    253
    Thanks
    12
    Thanked 50 Times in 46 Posts
    What region Wiis do all you green screen guys have?

  3. 1 User Says Thank You BoroVC For This Useful Post


  4. #13
    New Member mantis00's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    17
    Thanks
    4
    Thanked 47 Times in 3 Posts
    Mine's NTSC.

    I'm changing the setting to FORCE NTSC as I read in several places but so far not working.

  5. #14
    Senior Member
    Retired Staff
    davepm's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    Lincoln, Lincolnshire, United Kingdom
    Posts
    4,561
    Thanks
    124
    Thanked 2,059 Times in 831 Posts
    Blog Entries
    1
    if you get a greenscreen you could try neogamma r7 instead, seems to fix it for some people. Ive seen PAL and NTSC with green screen

  6. 2 Users Say Thank You to davepm For This Useful Post


  7. #15
    New Member
    Join Date
    May 2009
    Posts
    14
    Thanks
    4
    Thanked 12 Times in 5 Posts
    For USB-Loader Users:
    -Install IOS53-v5406
    -Try NeoGamma R8Beta7 or OpenWiiFlow, which both should be able to run the Game without any patches needed (Thanks to WiiPower!)
    -Or put the fixed ISO on your Drive, using your Favorite Manager, and play it with any Loader
    -Or use CFG-Loader and the Alt.dol Trick (rename the fixed .dol to SMNP.dol and place it under /usb-loader/. Then select Alt.dol from SD and play the game)

    i am using NeoGammaR8beta7 but keep getting the green screen for about 2 seconds then my systemm restarts.

    I even tried the running under the sd and still nothing

    any ideas?

    thansk

  8. #16
    Senior Member messie's Avatar
    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    5,118
    Thanks
    68
    Thanked 7,150 Times in 1,065 Posts
    Wont it work with DVD and alt dol??

  9. #17
    Senior Member
    Retired Staff
    davepm's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    Lincoln, Lincolnshire, United Kingdom
    Posts
    4,561
    Thanks
    124
    Thanked 2,059 Times in 831 Posts
    Blog Entries
    1
    Quote Originally Posted by messie View Post
    Wont it work with DVD and alt dol??
    no, unfortunately, it will not work from DVD with a softmodded wii

  10. #18
    Senior Member messie's Avatar
    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    5,118
    Thanks
    68
    Thanked 7,150 Times in 1,065 Posts
    how come?..

  11. #19
    New Member mantis00's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    17
    Thanks
    4
    Thanked 47 Times in 3 Posts
    Can somebody direct me to a link to download Neogamma7. It seems I've been unable to locate it. Thxs.

    Or Neogamma R8 Beta7 ???

  12. #20
    New Member
    Join Date
    May 2009
    Posts
    14
    Thanks
    4
    Thanked 12 Times in 5 Posts
    ok i got it working here is how it is done

    c&p from davepm

    You will need:

    Main.dol
    WiiScrubber 1.4

    Download the required files above.
    Unzip Wiiscrubber 1.40
    Start WIIScrubber
    Click Load ISO and load you copy of NSMB.
    Look for Main.dol and right click it and selet 'replace', choosing the main.dol you download earlier to replace it with.
    Click Scrub, and choose the path where you want to save the fixed ISO.
    once all that is done you are going to need cIOS rev14 and Neogamma r8 beta7

    after done patching your iso with main.dol, rename the main.dol to NSMB01.dol.

    now on you sd card make a folder called NeoGamma and copy the NSMB01.dol into the NeoGamma folder.

    now run Neogamma r8 beta7 goto into config options and set Alt.dol from SD

    then run the game and all should work.

    I set my reagion to NTSC and all worked fine

  13. 4 Users Say Thank You to rinnycoop121 For This Useful Post


Page 2 of 226 FirstFirst 12341252102 ... LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •