Page 185 of 226 FirstFirst ... 85135175183184185186187195 ... LastLast
Results 1,841 to 1,850 of 2254

Thread: [GUIDE] New Super Mario Bros.

  1. #1841
    Junior Member
    Join Date
    Feb 2009
    Posts
    41
    Thanks
    5
    Thanked 1 Time in 1 Post
    just to confirm to all, I am running NSMB fine on my WD 250gb Passprt essential with USBLOADER GX, no patch needed.
    4.1E | cIOS38 R14 | USB Loader GX | 250GB WD Passport | Priiloader v0.2 | Bootmii | Triiforce MRC v7 Sinyk custom | BBC Iplayer

  2. #1842
    Junior Member
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    6
    Thanks
    3
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Thanks Nokonoko. I had NeoGamma R8 beta7 and put beta15 on with the wip patch and it works.

    Does anyone have a wad for NeoGamma R8 beta15 so I can have it as a channel and not have to use home brew?

  3. #1843
    Junior Member
    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    3
    Thanks
    10
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Quote Originally Posted by dr-taz View Post
    Thanks Nokonoko. I had NeoGamma R8 beta7 and put beta15 on with the wip patch and it works.

    Does anyone have a wad for NeoGamma R8 beta15 so I can have it as a channel and not have to use home brew?
    A quick search turned up this link: http://www.wiihacks.com/software-bac...ta-15-wad.html

    Good question though... I was looking for it as well. Gonna do this tonight!

  4. #1844
    Junior Member
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    6
    Thanks
    3
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    So I've got the game working. but when playing 1 - 3 and 1 -2 if I die I get an error saying the wii is unable to read the disc and refer to the user manual.

    Anyone else have this problem and do you have an solutions?

  5. #1845
    Junior Member
    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    6
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Edit: Nevermind! I need IOS249 or higher rev14 LULZ
    Last edited by zekezan88; 01-04-2010 at 12:41 PM.

  6. #1846
    Junior Member
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    9
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Quote Originally Posted by badboy30 View Post
    Originally Posted by davepm View Post

    ModChip Users:
    You can use NeoGamma R8Beta13 or above, cIOSrev14, place the included .wip-Patches in SD:/NeoGamma/, and enable "Search patches".
    Or you can try the newest NeoGamma R8Beta, which should be able to run the Game without any patches needed. THE ISO MUST BE UNPATCHED!
    Or you can try GeckoOS, and these Cheats for your Region. Place it under /codes/, and activate Ocarina in GeckoOS.
    Or you can download and Install IOS53 and your System IOS (3.2-3.4 = IOS30, 4.0/4.1= IOS60, 4.2=IOS70) and patch them with the Trucha Patch. Use (DOP-IOS MOD) for this. Then play the patched ISO(see below). You'll need a Wii that is connected to the Internet!

    i was hoping to do second option but i dont know wich beta to use and how to install this neogamar8 beta on wii,

    im usin wiikey 1.9s, 4.1e menu pal
    please help me, desparet user
    i believe this question still wasnt answered, if any1 could help me please,

    edit: is it possible to run the game without softmoding it with dogegg's guide, to get nsmb working, just with this neogamma loader?
    Last edited by badboy30; 01-04-2010 at 12:03 PM.

  7. #1847
    Junior Member
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Thanks

    Have a Cyclowiz chip with 3.2U and IOS36. First tried Gecko with no luck and then used Neogamma with cIOS and it worked like a charm. Best part is it also fixed another problem I was having with loading Murasama Demon Blade. Anyway, I registered an account here to say thanks!

  8. #1848
    Junior Member
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Quote Originally Posted by davepm View Post

    Patching/Fixing the ISO:

    1) Download WiiScrubber 1.40
    2) Run the "MakeKeyBin.exe"
    3) Open WiiScrubber, and select your ISO
    4) Search for the main.dol -> right click -> Extract
    5) Download THIS and THIS
    6) Open PPF-Patcher, choose the main.dol for input and the PPFf-Patch for your region, and klick apply.
    This is the patched main.dol that you can use for alt.dol-Loading. If you want to patch the ISO, read further.
    7) Back in WiiScrubber, search again for the main.dol, right klick -> Replace and select the patched main.dol
    THIS IS ONLY IF YOU HAVE A NON-MODIFIED RELEASE!!!!
    [I]

    i try to fix the iso but i dont understand step nr 4 "search for main.dol" where can i find it? (ps: im a noob, i have a drivekey and i want to play new super mario bros but i tried 2 verions en no one works so im gonna try this method plz help)

  9. #1849
    New Member
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    15
    Thanks
    4
    Thanked 6 Times in 6 Posts
    Quote Originally Posted by dr-taz View Post
    So I've got the game working. but when playing 1 - 3 and 1 -2 if I die I get an error saying the wii is unable to read the disc and refer to the user manual.

    Anyone else have this problem and do you have an solutions?


    I have the same problem, and no current solution.

    any ideas?

  10. #1850
    Junior Member
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    1
    Thanks
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Quote Originally Posted by obievil View Post
    I have the same problem, and no current solution.

    any ideas?
    I'm too having troubles with NSMBWii after a few minutes of gaming.

    Some data:
    Running IOS249 rev16
    I installed USB Loader GX using the Installer for Windows, downloaded and installed noon 5th of january.
    USB Loader GX claims to be of Rev874, says it's up to date.
    My USB install of NMSBWii was made through the USB Loader GX gui, using my own legit retail disc.

    When trying to run the game from a game channel made through the Crap software (no pun intended ), I get the Error occurred, please EJECT screen.

    I have now however, been playing for a significant longer time without errors, after starting the game directly from within USB Loader GX. If anything changes, I'll post it to this topic.

    Anyone any idea why it's not working through the channel?

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •