Page 173 of 226 FirstFirst ... 73123163171172173174175183223 ... LastLast
Results 1,721 to 1,730 of 2254

Thread: [GUIDE] New Super Mario Bros.

  1. #1721
    Junior Member SpeedEuphoria's Avatar
    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Quote Originally Posted by Davideogamer View Post
    So, I simply torrented a new ISO, this one was promised to work. And it DID work, actually. I won't link it directly, but it's on Pirate Bay and the file name will be "qf-nsmbw.rar". Good luck guys, I hope your efforts ultimately pay off in the same way it did for me.
    Thanks a TON!!! Was having troubles with a rented game disc, so downloading this worked best as I didnt have to update the Wii

  2. #1722
    New Member
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    27
    Thanks
    19
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Quote Originally Posted by bbasra View Post
    I can't get this to work.

    i followed the 3.1-4.1 softmod guide and installed everything.

    i then uninstalled neogamma r8 b7 and installed a compliled wad of neogamma r8 b7.

    The wii disk channel shows the game but when i use neogamma to load the game, it simply returns back to the main wii screen.

    i'm using disk loader and burnt on verbatim disk. i downloaded New Super Mario Bros Wii USA Wii Qwii. i have a eur pal wii. not sure if that makes a difference.
    Install the wad of neogamma r8 beta 15
    here i'll give you a link
    neogamma R8 beta 15 rafa.z - EO15.wad

  3. 1 User Says Thank You Yusoow For This Useful Post


  4. #1723
    New Member
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    wellingborough,england
    Posts
    73
    Thanks
    16
    Thanked 9 Times in 4 Posts
    Quote Originally Posted by mjschilling View Post
    I followed a guide for softmodding system 4.2, i'm using the latest version of homebrew, neogamma r8 beta15 and cios rev 14.

    I loaded through neogamma the unpatched version of NSMBW and got the usual error after 3 minutes.

    I downloaded a fix that I applied, and when i tried to load through neogamma i get a "Exception DSI occurred"

    Any clues?

    Thanks!
    what settings did you use? i have r7 and r8 and my iso of the game (pm me for link) works with force wii and patch video on more,they are the only settings i use for my backups

  5. #1724
    Junior Member
    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    3
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Mine was working just fine with USB Loader GX for a while...then all of a sudden it won't boot up and just gives me a black screen.

  6. #1725
    New Member
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    travel
    Posts
    70
    Thanks
    4
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    I have been searching(honestly, not all 173 pages lol). Can anyone tell me what page is the davepm guide to get NSMB working using a disc with a softmod wii?

    My current stats are 4.1U NTSC, softmod, WAD Manager 1.4, bootmii as IOS, and i do not have priiloader installed. I have neogamma r8 b7, usb loader gx.

  7. #1726
    Jax
    Jax is offline
    Senior Member
    Retired WiiHacks Staff
    Jax's Avatar
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    Schenectady,NY
    Posts
    3,655
    Thanks
    3,217
    Thanked 1,334 Times in 1,111 Posts
    Quote Originally Posted by nehpets View Post
    I have been searching(honestly, not all 173 pages lol). Can anyone tell me what page is the davepm guide to get NSMB working using a disc with a softmod wii?

    My current stats are 4.1U NTSC, softmod, WAD Manager 1.4, bootmii as IOS, and i do not have priiloader installed. I have neogamma r8 b7, usb loader gx.
    You Have no Brick protection.

    Read about priiloader , before you go any further.

    Protect your Investment!

  8. #1727
    New Member
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    travel
    Posts
    70
    Thanks
    4
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    oh i know about it and what it does its just after 2 weeks of various guides etc it will not install. I downloaded the ios60 patch from the softmod package here. It didnt work. I even used dop-ios and patched the ios myself, and it still didnt work.

    No matter what i do. I even made the wii a virgin again and reinstalled everything. And yet the priiloader wont install and when i do sigcheck it still says ios60 is disabled. So after all this i have just about given up.
    Last edited by nehpets; 12-20-2009 at 06:31 PM.

  9. #1728
    Junior Member
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    14
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post
    I have googled most of the day to try to find the solution to this (if there is one) so forgive me if I missed the answer somewhere and am asking a redundant question...

    I have a hardmod (D2Pro v9) and 4.2U softmodded. I have the following cioses installed:

    Code:
    ID: 00000001-000000ec (IOS236)  - Name: IOS236
    ID: 00000001-000000fa (IOS250)  - Name: IOS250
    ID: 00000001-0000003d (IOS61)  - Name: IOS61
    ID: 00000001-00000039 (IOS57)  - Name: IOS57
    ID: 00000001-00000038 (IOS56)  - Name: IOS56
    ID: 00000001-00000046 (IOS70)  - Name: IOS70
    ID: 00000001-00000037 (IOS55)  - Name: IOS55
    ID: 00000001-00000035 (IOS53)  - Name: IOS53
    ID: 00000001-00000026 (IOS38)  - Name: IOS38
    ID: 00000001-00000000 (IOS0)  - Name: IOS0
    ID: 00000001-000000f9 (IOS249)  - Name: IOS249
    ID: 00000001-00000005 (IOS5)  - Name: IOS5
    ID: 00000001-00000024 (IOS36)  - Name: IOS36
    ID: 00000001-00000025 (IOS37)  - Name: IOS37
    ID: 00000001-00000023 (IOS35)  - Name: IOS35
    ID: 00000001-00000022 (IOS34)  - Name: IOS34
    ID: 00000001-00000021 (IOS33)  - Name: IOS33
    ID: 00000001-0000001f (IOS31)  - Name: IOS31
    ID: 00000001-0000001e (IOS30)  - Name: IOS30
    ID: 00000001-0000001c (IOS28)  - Name: IOS28
    ID: 00000001-00000016 (IOS22)  - Name: IOS22
    ID: 00000001-00000014 (IOS20)  - Name: IOS20
    ID: 00000001-00000011 (IOS17)  - Name: IOS17
    ID: 00000001-0000000f (IOS15)  - Name: IOS15
    ID: 00000001-0000000e (IOS14)  - Name: IOS14
    ID: 00000001-0000000d (IOS13)  - Name: IOS13
    ID: 00000001-0000000c (IOS12)  - Name: IOS12
    ID: 00000001-0000000b (IOS11)  - Name: IOS11
    ID: 00000001-00000015 (IOS21)  - Name: IOS21
    ID: 00000001-00000101 (MIOS)  - Name: IOS257
    ID: 00000001-00000100 (BC)  - Name: IOS256
    ID: 00000001-00000002 (System Menu)  - Name: IOS2 - IOS required: IOS70 
    ID: 00000001-00000009 (IOS9)  - Name: IOS9
    ID: 00000001-00000004 (IOS4)  - Name: IOS4
    cios53 is the latest version and 249 is r15 and the disc has the main.dol patch.

    As soon as it begins to read the disc when I put it in at the system menu (or if I boot up with it in) then it gives the black 'An error has occurred...' message. However I am able to run it fine through NeoGamma b13.

    Is it a problem with 4.2U/cios70 or can anyone think of anything else that might cause this.

    Note: I know I can just use NG to run the game but it is annoying to have to run a game through a separate piece of software when I got a hardmod. TIA for any help anyone can provide.

  10. #1729
    New Member
    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    5
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Quote Originally Posted by Yusoow View Post
    Install the wad of neogamma r8 beta 15
    here i'll give you a link
    neogamma R8 beta 15 rafa.z - EO15.wad
    Hi, I am having the exact same issue despite using neogamma r15. any ideas?

  11. #1730
    Junior Member
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    14
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Quote Originally Posted by pgharavi View Post
    Hi, I am having the exact same issue despite using neogamma r15. any ideas?
    There is a lack of info on your setup. Are you using ios249 r15? If so then the author notes that NG r15 definitely won't work with it.

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •