Page 151 of 226 FirstFirst ... 51101141149150151152153161201 ... LastLast
Results 1,501 to 1,510 of 2254

Thread: [GUIDE] New Super Mario Bros.

  1. #1501
    Junior Member
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    28
    Thanks
    4
    Thanked 5 Times in 2 Posts
    Quote Originally Posted by NerfBatReturns View Post
    Should appear in the folder you run makekeybin from.
    It doesn't

  2. #1502
    Junior Member
    Join Date
    Nov 2008
    Posts
    10
    Thanks
    2
    Thanked 3 Times in 1 Post

    NSMB error after 5 min of play

    Ok this is the thing i have been a member for a while with no questions just read and i get my answers. But this is my problem i have spent probably 15hrs trying to get the NSMB to work. i bought the original for my kids and it wanted me to update my system and i didnt do it cause of my softmod i didnt want to loose what i already had. so i started looking into all the posts and this is where i am now.

    I am on OS 3.2U NTSC
    I am running on 249
    I have neogamma r8 beta 15 running with rev 15

    I can get my backup to load and play it for about 5 min and i get an error
    to restart the wii and look at my manual.

    Now i have tried almost anything but i cant seem to get it to work.
    Im tempted to just update one of my Wiis just so my kids can play it in their room but the whole idea of the mod was to get the backups running so they dont ruin the originals.
    any help would be greatly appreciated.
    even a link to send me in the right direction would be nice
    thanks in advance.

  3. #1503
    New Member gigaslackr's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    New York
    Posts
    36
    Thanks
    7
    Thanked 11 Times in 7 Posts
    Quote Originally Posted by tswiss View Post
    Ok this is the thing i have been a member for a while with no questions just read and i get my answers. But this is my problem i have spent probably 15hrs trying to get the NSMB to work. i bought the original for my kids and it wanted me to update my system and i didnt do it cause of my softmod i didnt want to loose what i already had. so i started looking into all the posts and this is where i am now.

    I am on OS 3.2U NTSC
    I am running on 249
    I have neogamma r8 beta 15 running with rev 15

    I can get my backup to load and play it for about 5 min and i get an error
    to restart the wii and look at my manual.

    Now i have tried almost anything but i cant seem to get it to work.
    Im tempted to just update one of my Wiis just so my kids can play it in their room but the whole idea of the mod was to get the backups running so they dont ruin the originals.
    any help would be greatly appreciated.
    even a link to send me in the right direction would be nice
    thanks in advance.
    Are you using a patched version of the game? I had the same problem with a normal copy of the game, but when I switched to a patched version it worked great. Also what brand of DVD are you using? If you do not use a high quality disc, the backups will have a lot of problems. The best discs I have found so far a Verbatim discs. The are hard to find, unless you look on ebay. One last thing is maybe try to update following these directions http://www.wiihacks.com/recommended-...y-wii-563.html . That will update you to Wii system 4.1

  4. #1504
    Junior Member
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    noobie needs help with game on usb

    I have a usb flashdrive that is formatted with wbfs manager. I used WIIscrubber to scrub nsmbw iso file and then I trimmed the file and put it on the flash drive. I know I have to load the sdusb loader file ,but how do I get it on the flashdrive, cause wbfs manager only recognizes iso files?
    thanks

  5. #1505
    Senior Member
    WiiHacks Staff
    Forum Administrator
    Only Site Donators Can PM Staff
    nightstah's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Repatriated to WH
    Posts
    18,420
    Thanks
    1,828
    Thanked 4,294 Times in 3,608 Posts
    Blog Entries
    5

    Us cIOSRev15 Buggy: Developer of NeoGamma

    Quote Originally Posted by tswiss View Post
    Ok this is the thing i have been a member for a while with no questions just read and i get my answers. But this is my problem i have spent probably 15hrs trying to get the NSMB to work. i bought the original for my kids and it wanted me to update my system and i didnt do it cause of my softmod i didnt want to loose what i already had. so i started looking into all the posts and this is where i am now.

    I am on OS 3.2U NTSC
    I am running on 249
    I have neogamma r8 beta 15 running with rev 15

    I can get my backup to load and play it for about 5 min and i get an error
    to restart the wii and look at my manual.

    Now i have tried almost anything but i cant seem to get it to work.
    Im tempted to just update one of my Wiis just so my kids can play it in their room but the whole idea of the mod was to get the backups running so they dont ruin the originals.
    any help would be greatly appreciated.
    even a link to send me in the right direction would be nice
    thanks in advance.
    NeoGamma R8B15 appears too buggy. R8B7 works better. Also, Rev 15 of the given IOS is buggy/too buggy per developer WiiPower (who of course, makes NeoGamma). Read:

    cIOSrev15 released and it's broken yay
    I told Waninkoko about the bug like 100 times, last time yesterday with the latest beta version i got.

    The bug i mean is the following:
    If a loader writes the correct value to address 0x80003184, the 001 check fails.

    The result of this is:
    001 error on disc channel (this means, among other things, most likely no cioscorp possible with rev15)
    001 error on discs in NeoGamma and SoftChip
    green screen freeze on usb(and most likely sd too) with NeoGamma

    I will not release a "fixed" version of NeoGamma for rev15!


    Nightstah

  6. 1 User Says Thank You nightstah For This Useful Post


  7. #1506
    Senior Member
    WiiHacks Staff
    Forum Administrator
    Only Site Donators Can PM Staff
    nightstah's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Repatriated to WH
    Posts
    18,420
    Thanks
    1,828
    Thanked 4,294 Times in 3,608 Posts
    Blog Entries
    5

    Us

    Quote Originally Posted by gigaslackr View Post
    . The best discs I have found so far a Verbatim discs. The are hard to find, unless you look on ebay.
    If you or others live within the USA, Sam's Club carries these and that's where I buy'em.... about $30/100.

    Nightstah

  8. 1 User Says Thank You nightstah For This Useful Post


  9. #1507
    New Member gigaslackr's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    New York
    Posts
    36
    Thanks
    7
    Thanked 11 Times in 7 Posts
    I was having problems getting the game to load properly with NeoGamma R8 beta 15. I just kept getting "disc error". But I switched to R8 beta 7 and now everything works perfectly.

  10. #1508
    Junior Member
    Join Date
    Nov 2008
    Posts
    10
    Thanks
    2
    Thanked 3 Times in 1 Post
    Quote Originally Posted by gigaslackr View Post
    Are you using a patched version of the game? I had the same problem with a normal copy of the game, but when I switched to a patched version it worked great. Also what brand of DVD are you using? If you do not use a high quality disc, the backups will have a lot of problems. The best discs I have found so far a Verbatim discs. The are hard to find, unless you look on ebay. One last thing is maybe try to update following these directions http://www.wiihacks.com/recommended-...y-wii-563.html . That will update you to Wii system 4.1
    I am not using a patched Game due to the fact i didnt think i had to since i had the original but I will have to try that next, and yes im using the verbatim discs.
    i dont want to update the system if not necessary but if you think its needed then here we go i will just have to do it lol.
    thanks for the reply.

  11. #1509
    Junior Member
    Join Date
    Nov 2008
    Posts
    10
    Thanks
    2
    Thanked 3 Times in 1 Post
    Quote Originally Posted by nightstah View Post
    NeoGamma R8B15 appears too buggy. R8B7 works better. Also, Rev 15 of the given IOS is buggy/too buggy per developer WiiPower (who of course, makes NeoGamma). Read:

    cIOSrev15 released and it's broken yay
    I told Waninkoko about the bug like 100 times, last time yesterday with the latest beta version i got.

    The bug i mean is the following:
    If a loader writes the correct value to address 0x80003184, the 001 check fails.

    The result of this is:
    001 error on disc channel (this means, among other things, most likely no cioscorp possible with rev15)
    001 error on discs in NeoGamma and SoftChip
    green screen freeze on usb(and most likely sd too) with NeoGamma

    I will not release a "fixed" version of NeoGamma for rev15!


    Nightstah


    nightstah,

    thanks for the heads up i heard its buggy but i had to try it since all other tries led to nothing, but i will put on r8b7 and will keep you posted

    tswiss

  12. #1510
    Junior Member
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    4
    Thanks
    3
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Finally got it working thru standard softmod using :

    4.1e
    Upgraded ios53-64-v5406.wad
    USB Loader GX

    Thanks to all the tuts and mods on Wiihacks. :thumbsup:

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •