Page 143 of 226 FirstFirst ... 4393133141142143144145153193 ... LastLast
Results 1,421 to 1,430 of 2254

Thread: [GUIDE] New Super Mario Bros.

  1. #1421
    Senior Member
    WiiHacks Staff
    Forum Administrator
    Only Site Donators Can PM Staff
    nightstah's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Repatriated to WH
    Posts
    18,404
    Thanks
    1,823
    Thanked 4,285 Times in 3,601 Posts
    Blog Entries
    5

    Us

    Quote Originally Posted by ksu View Post
    Can someone tell me what is "PPF-Patcher" in step 6 (see below). I have followed the steps and I only see "NSMB Wii PPF-O-Matic". What do I do wrong?

    6) Open PPF-Patcher, choose the main.dol for input and the PPFf-Patch for your region, and klick apply.
    This is the patched main.dol that you can use for alt.dol-Loading. If you want to patch the ISO, read further.


    Also, My ISO copy has two partition

    Partition 1 - Update
    Partition 2 - Data (original). Which

    and both have main.dol which one should I extract and then restore?
    Partition 2.

    Nightstah

  2. #1422
    ksu
    ksu is offline
    Junior Member
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    I am still lost on my first question which is what is "PPF-Patcher"?
    Last edited by ksu; 12-01-2009 at 09:17 PM.

  3. #1423
    Senior Member
    WiiHacks Staff
    Forum Administrator
    Only Site Donators Can PM Staff
    nightstah's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Repatriated to WH
    Posts
    18,404
    Thanks
    1,823
    Thanked 4,285 Times in 3,601 Posts
    Blog Entries
    5

    Us

    Quote Originally Posted by ksu View Post
    I am still lost on my first question which is what is "PPF-Patcher"?
    Guess you never heard of google? What it does is applies a patch to a disc image. It consists of the patcher, your patch, and the disc image. Run 1 to load 2, to apply to 3.

    Look here.

    Nightstah

  4. #1424
    New Member
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    8
    Thanks
    3
    Thanked 1 Time in 1 Post
    I was having a bunch of problems too. I got the copy to work a couple different ways, but the one thing that was in common was making sure that the "error 002 fix" was ON in the settings. I'm using usb loader gx though, so I'm not sure if that helps anyone out or not.
    Last edited by mukade_mukwa; 12-01-2009 at 09:42 PM.

  5. 1 User Says Thank You mukade_mukwa For This Useful Post


  6. #1425
    New Member foxmccloud12's Avatar
    Join Date
    Sep 2009
    Location
    North Carolina
    Posts
    226
    Thanks
    19
    Thanked 43 Times in 31 Posts

    Thumbs up

    Quote Originally Posted by marko007 View Post
    well i give up spent hours looking at guides, doing what it says, downloading patched and unpatched versions and i either get green screen back to menu or error eject disc and restart wii, not tried it using usb as i don`t know how to get that working and i`m not buying a new bigger usb stick i might as well buy the game, a suggestion would be to do a new guide as this seems to be a real problem for a lot of people and i think that people who have the game running are getting fed up of all the question, thanks for the help anyway
    dont give up , took me two weeks lol.. how big is your usb stick? you can do it with 1gb, even 500 mb will do. The game will shrink down to 350 mb.. Try partitioning your usb stick into 2 partitions, 1 fat32 partition for homebrew(about 100mb) and the 2nd partition WBFS(at least 400+mb).. Have you tried the Configurable USB Loader v48b? I had to switch cios rev 14 down to cios rev 10
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

    I read another one of your post and you said you have a 4G sd/hc card? thats what im using.. Just partition like i said earlier and use v48b of CFG loader
    Last edited by foxmccloud12; 12-01-2009 at 11:42 PM. Reason: left out something
    I JUST WANNA BE FREE THE BUTTERFLIES ARE FREE

  7. #1426
    Junior Member
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Quote Originally Posted by mukade_mukwa View Post
    I was having a bunch of problems too. I got the copy to work a couple different ways, but the one thing that was in common was making sure that the "error 002 fix" was ON in the settings. I'm using usb loader gx though, so I'm not sure if that helps anyone out or not.

    hi, this is EXACTLY how I got my version working. no other loader would work for me.

  8. #1427
    Junior Member
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    9
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Ok, seems like i'm also speaking for a few others that have no idea what ppl r talking about with homebrew & neogammea. Some1 said derr look at post#1 that just says u need neogamma, but doesnt actually give explaination on how to get/isntall/burn the disk with neogamma. Also another guide goes thru adding 5 different apps etc but this would seem to be if you were to mod a "virgin" wii not 1 with the chip already installed.

    The simple question would be, what do we need to do for a chipped-wii that has previously played every iso burnt to a dvd that has been put into it except NSMB.

    Thanks

  9. #1428
    New Member
    Join Date
    May 2009
    Posts
    37
    Thanks
    4
    Thanked 8 Times in 7 Posts
    Quote Originally Posted by mdarken View Post
    Ok, seems like i'm also speaking for a few others that have no idea what ppl r talking about with homebrew & neogammea. Some1 said derr look at post#1 that just says u need neogamma, but doesnt actually give explaination on how to get/isntall/burn the disk with neogamma. Also another guide goes thru adding 5 different apps etc but this would seem to be if you were to mod a "virgin" wii not 1 with the chip already installed.

    The simple question would be, what do we need to do for a chipped-wii that has previously played every iso burnt to a dvd that has been put into it except NSMB.

    Thanks
    @ mdarken

    download uloader-v3.2
    download cfg-usb-loader-48
    u will find them on this site if u do a search for new bca protection.

  10. #1429
    Junior Member
    Join Date
    Jul 2009
    Posts
    3
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    hi,

    i'm using 3.4U wii

    running neogamma7, and 8 with rev14, when i load on either one i get green screen then reset back to wii menus.

    i have looked through most forums to solve this but i have no joy, it's prob me being thick, but can someone help please and explain what i'm doing wrong, loading with burnt DVD

  11. #1430
    New Member
    Join Date
    Apr 2009
    Posts
    36
    Thanks
    9
    Thanked 2 Times in 1 Post
    Hi im on 3.2e have cios rev14 installed and usb loader gx.
    when i got the mario game on my hdd it wouldnt load had errors,
    i have usb loadr gx v1 should i just update usb loader.

    thanks

    ps i did download one patched already and works
    but dont want to keep patchin.

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •