Page 137 of 226 FirstFirst ... 3787127135136137138139147187 ... LastLast
Results 1,361 to 1,370 of 2254

Thread: [GUIDE] New Super Mario Bros.

  1. #1361
    Junior Member
    Join Date
    Nov 2008
    Posts
    2
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Weel after about 5 DVD-R's and 10GB of my download limit I finally have NSMB working on my Wii, thanks for all the info and help posted in this thread.

  2. #1362
    Junior Member
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Hi, well i am a little confused on the part where i replace the main.dol i mean could you please explain that part to me i am a noob and only soft-modded my wii just the other day thanks a lot though nice guide,its not the guide that is the problem its me :P

    /edit i did it damn it sorry for the wasted post thanks
    Last edited by DarkMatter1975; 11-29-2009 at 10:52 AM.

  3. #1363
    Junior Member
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    6) Open PPF-Patcher, choose the main.dol for input and the PPFf-Patch for your region, and klick apply.
    This is the patched main.dol that you can use for alt.dol-Loading. If you want to patch the ISO, read further.
    7) Back in WiiScrubber, search again for the main.dol, right klick -> Replace and select the patched main.dol

    After doing step 6, it says "Patch successfully applied, burn image to CD now!" yet in the directions it says to continue with the replacing in WiiScrubber.

    I burned the disc on imgburn, DVD-R 4x and when trying to run the game on NeoGamma it shows a green screen, then restarts to the Wii menu. I have a softmodded Wii.. Can the game not be played on softmodded?

  4. #1364
    Junior Member
    Join Date
    Feb 2009
    Posts
    21
    Thanks
    3
    Thanked 3 Times in 3 Posts
    I didnt get it :S
    2) Run the "MakeKeyBin.exe" <- and what do u do with it?
    4) Search for the main.dol -> right click -> Extract <- I can't search anything or find any main.dol
    6) Open PPF-Patcher, choose the main.dol for input and the PPFf-Patch for your region, and klick apply.
    This is the patched main.dol that you can use for alt.dol-Loading. If you want to patch the ISO, read further. <- I don't understand
    plz help me

  5. #1365
    New Member
    Join Date
    Apr 2009
    Posts
    8
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Quote Originally Posted by saiyen2012 View Post
    did you burn it on a cd or dvd? i used a dvd and my system is 3.2u rev 14. i didn't install any extra ios. i hope that helps.
    I burned it onto a dvd. Not sure why it isn't working. Maybe mine isn't burned probably

  6. #1366
    New Member
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    1
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Thumbs up Working

    Thanks for the thread --- just got the NSMB working with my hardmodded box:

    CycloWiz v3.5
    System Menu 4.2u
    Homebrew Channel v1.0.6
    cIOS v38 rev14
    NeoGamma R8beta15 w/SMNE.wip & SMNP.wip patches
    Unpatched QwiiF release on RiData media (burned at 8x)

  7. #1367
    Junior Member
    Join Date
    May 2009
    Posts
    3
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    As I said before, I have a 3.3E softmodded Wii, and I just can't get this thing to work. I load with USB Loader GX, and I get a black screen after the safety warning. With NeoGamma, even with the right alt-dol, I get a green screen. Both of them are completely updated. Yes, I've updated IOS53 completely, and I'm using cIOS rev15. There has to be some small detail I'm missing?

  8. #1368
    Junior Member
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Hi - I've been reading through every thread I can find and I feel like I've tried everything to get the game working. I've seen a few people with the same problem as me, but no solutions, so I'm going to ask for advice.

    I have a softmod only, and want to run off the disc (I've got no USB keys and only the one SD card) - but every time I load the game through NeoGamma, the game green screens & reset.

    I'm using Menu version 4.1e.
    I've tried NeoGamma R7, R8 beta 7 & R8 beta 12
    I've tried Bahamut and Qwiif ISOs, both with the appropriate main.dol patch
    I've tried both IOS38 rev14 and IOS38 rev15 on IOS249

    As you can see, I've tried various combinations of softmods and none has done any better than the other. Same results every time for NSMB - and I should point out that other games do work fine, it is only NSMB that has problems.

    I don't mean to be rude, but please don't point me in the direction of an existing guide unless it deals with my specific problem or points out a step that I have definitely missed above - I assure you, I've read and followed the advice of virtually all of them at this point. I will, however, gladly answer any further questions about my setup, and gratefully receive any practical advice. Thanks for reading.

  9. #1369
    Junior Member
    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Many Thanks

    Thanks for tutorial.

  10. #1370
    Junior Member
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    12
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    I have system menu 4.2 and CIOS38rev14 and am able to load NSMB with NEOGamma loader v7. I'd like to be able to load the game with the disc channel. If I install the patched IOS70 is this all I need to do or do I also need to install another IOS?

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •