Page 128 of 226 FirstFirst ... 2878118126127128129130138178 ... LastLast
Results 1,271 to 1,280 of 2254

Thread: [GUIDE] New Super Mario Bros.

  1. #1271
    Junior Member
    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    3
    Thanks
    1
    Thanked 1 Time in 1 Post

    Thanks!!!

    Took me a little bit to figure this out... Eventually found a NTSC patched version in Zip file for quick DL and forced region on Neogamma 7 and everything works perfectly... You guys are awesome.

    Upgraded to 4.1U
    Softmod using Sd loader

  2. #1272
    Junior Member
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    2
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    I can play this just fine through USB Loader GX, but I want to use a channel forwarder on the Wii system menu.
    I've tried both Crap and Loadstructor, but every time I launch the channel, I get a black error screen that says "An error has occurred. Press the eject button, remove the game disc, and turn off the power to the console. Please read the Wii operations manual for further instructions."

    I am currently running a Wii with:
    System menu 4.2
    cIOS32 r14
    Homebrew Channel installed
    BootMii installed to boot2
    NSMBW installed to wbfs from a disk in usbloadergx, is unpatched
    I've tried using forwarders with the anti-002 patch enabled
    I've tried using alt-dol with a patched DOL that I extracted from my iso.

    I can run any other game from a forwarder channel made with Loadstructor just fine, but NSMBW does not work. Anybody know what's going on?

  3. #1273
    Junior Member
    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    3
    Thanks
    1
    Thanked 1 Time in 1 Post
    This is what I used for my oo2 fix

    http://www.wiihacks.com/tutorial-arc...r-002-fix.html

    It allowed the game to boot without error or black screen...

    Goodluck

    edit: Just installing
    you need IOS38,53, and 55 one of them SHOULD fix it

    MEGAUPLOAD - The leading online storage and file delivery service
    ^ all 3
    Last edited by BrianBack; 11-25-2009 at 04:40 PM.

  4. 1 User Says Thank You BrianBack For This Useful Post


  5. #1274
    Junior Member
    Join Date
    Jul 2009
    Posts
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Finally no more green screens *knock on wood*

    I dealt with the green screen crash for 3 hours, I have system menu 3.2u, I initially was using the patched NTSC version on a disc with the Trucha IOS 53 patch, cIOS rev14 installed and neither neogamma r6/r7/r8 beta 12/15, or softchip r100 would work.

    Had tried everything until updating to Rev 15 and using uLoader 3.1 disc mode with the rev 15 IOS 249 worked.

    So if you have the NTSC patched disc and are still getting green screens try getting Rev 15 installed and using uloader 3.1.

    Just found this site, http://www.taringa.net/posts/juegos/...VD-Scrubb.html
    Good guide
    Last edited by Ponbiki; 11-25-2009 at 04:47 PM.

  6. #1275
    Junior Member
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    2
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Quote Originally Posted by BrianBack View Post
    This is what I used for my oo2 fix

    http://www.wiihacks.com/tutorial-arc...r-002-fix.html

    It allowed the game to boot without error or black screen...

    Goodluck

    edit: Just installing
    you need IOS38,53, and 55 one of them SHOULD fix it
    Awesome - just got it working. I patched the ISO, then reinstalled IOS 53. I don't know which solution did it, but it works!

    Anyone know of a forwarder that doesn't do the annoying resolution switch before loading the game? If my screen didn't flash blue a couple of times before launching, it would be perfect.

  7. #1276
    Junior Member
    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    0
    Thanks
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    hey, BrianBack, where did you found that version? I'm trying with a lot of nsmb versions and can't get it working...
    Last edited by Pask; 11-25-2009 at 06:04 PM.

  8. #1277
    Junior Member
    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    1
    Thanks
    5
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Thanks, much appreciated.

  9. #1278
    Junior Member
    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    4
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    My problem isn't that the game says error, but rather, it couldn't detect the dvd. =/

  10. #1279
    Junior Member
    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    downloaded a already scrubbed version of the game (NTSC). using neogamma 7, still have the green screen =/
    using backuploader gives me the 002 error screen.
    im running from DVD, not a sd card or HD. any help please?

  11. #1280
    Junior Member
    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    3
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    omgosh its been 10 min and the game is still running... *crosses fingers* it sux not having any dvd-rws lol, thanks everyone for all the advice, there's a ton of posts about this game!

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •