Page 6 of 7 FirstFirst ... 4567 LastLast
Results 51 to 60 of 62

Thread: CSI Deadly Intent Reset

  1. #51
    Junior Member
    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    7
    Thanks
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Quote Originally Posted by brocky12 View Post
    loaded IOS from cioscorp (IOS53 v5149 with rev14 DIP), it worked will this efect other games that run wit IOS53
    I decided to go for this as well.

    Tested my games all seem to still work although I can't seem to use the nintendo disc launcher channel. To be fair its no problem loading up original games with the backup launcher channel

  2. #52
    Junior Member
    Join Date
    Jul 2009
    Posts
    42
    Thanks
    0
    Thanked 6 Times in 4 Posts
    I got mine working from disc, there's not usb fix as yet. I installed ios53 from cioscorp 3.4. I run into a few snags with cioscorp so i scrapped it, and installed the ios's manually through dop-ios and then installed the custom ios53 from cisocorp with wad manager. In neogamma I set the video to default and the anti 002 fix turned on,

  3. #53
    Junior Member
    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    4
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    I have try everything and I still can't get this game to load from backup disc.

  4. #54
    New Member
    Join Date
    Oct 2009
    Location
    Pittsburgh, PA
    Posts
    44
    Thanks
    34
    Thanked 8 Times in 8 Posts
    Well, I installed the cios53 that was linked earlier in this thread and can say it worked. I am now able to load this game via DVD. No luck with USB Loader GX yet. I will note, however, that it seems like this game does an awful lot of loading from the disc. Every time you click on something in the game you can hear the laser inside the Wii going to work!
    I'm a 4.2U softmodded Wii if anybody cares!
    Last edited by regissnair; 12-11-2009 at 08:24 PM. Reason: Forgot some info

  5. #55
    Junior Member
    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Cool summary

    Summary
    installed cioscorp 3.5
    Softmod can load from disc or usb
    Hardmod can load from disc only
    Is this true

  6. #56
    Retired WiiHacks Staff Tealc's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Location
    Sunny Wales, UK
    Posts
    7,152
    Thanks
    502
    Thanked 4,104 Times in 2,453 Posts
    Blog Entries
    1
    No it's not.
    Not really doing much Wii stuff these days.

  7. #57
    New Member
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    ON, Canada
    Posts
    203
    Thanks
    6
    Thanked 34 Times in 20 Posts
    Quote Originally Posted by inhuman View Post
    installed cioscorp 3.5 can load from disc or usb, and have beaten the game.
    I'm curious everyones reporting this is not loading from usb yet, you stated in your post that since you installed ciscorp 3.5 you have it working from both disc and usb, if true which usb loader are you using.

  8. #58
    Junior Member
    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Hi There.
    i have a Wii 4.1 with the cioscorp 3.5 installed on it.
    it's correct loading from USB will not work.
    loading by disk and by neogammo is working without any problem.
    but when i try to use the game and the persons in the game are speaking ( at least i think they are speaking).
    i hear no sounds, and see no text on the screen.
    i allready changed in the neogamma channel the default language to English and also change the video mode to DISC.
    but still no change.
    anybody any idea?
    or should i try to download another version?
    the version i have downloaded was a NTSC to PAL conversion.
    i have a softmoded wii and without any hardware mod.
    please let me know, the game is no irritating to play without the sounds.
    also strange is that the background music is playing ok.

    anybody an idea????
    Last edited by thalizard; 12-28-2009 at 07:44 AM.

  9. #59
    New Member
    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    14
    Thanks
    2
    Thanked 2 Times in 2 Posts
    as far as i have played around with this game i cannot get itto load from usb
    and would say that burning is the only way it will work

  10. #60
    New Member chi0929's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    32
    Thanks
    18
    Thanked 6 Times in 6 Posts
    i am having the same problem with 4.1u neogamma r7, backup launcher 0.3 gives me error#002 which im pretty sure i did the 002 fix with nsmb.

    i have the pal version and force it ntsc but can get into the first mission, im still a noob so let me know if anyone figures this out

Page 6 of 7 FirstFirst ... 4567 LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •