Page 45 of 100 FirstFirst ... 3543444546475595 ... LastLast
Results 441 to 450 of 991

Thread: Guitar hero 5 guide!!!

  1. #441
    Junior Member
    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Ok so this is the part where i swallow my pride and just ask. After 40+ pages of reading and hours of googling, im gonna hope i didnt miss a blatant answer.

    Like the masses, im getting a black screen using usbloader_gx and GH5.
    1) Is it possible to load GH5 with usbloader gx and NOT have to use another different loader (like configurable usb loader) justfor this one game? I cant seem to find a solid answer on this. I dont care what i have to do to prepare it, but i dont want to load another loader just for this game :S

    Spot my mistake anyone????
    I have a softmodded wii, and the wife uses usbloader_gx to play everything.
    I've downloaded and installed CIOS56 using wad manager using IOS 249
    I've downloaded and installed hermes iosv4 and followed his instructions to install 222 and 223 using IOS 249 and the various merge settings EXACTLY via this post http://www.wiihacks.com/wii-custom-s...os-v4-out.html

    Gh5 still doesnt load with usbloader_gx (black screen)


    any takers on why? thanks in advance guys. really..

  2. #442
    Junior Member
    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    2
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    I did the first method "Guitar Hero 5 - Run from Disk Guide:" and can now run GH5 from the Wii Disc Channel...All my other Games I use either neogammar7 for disks or the usbloader_gx. I don't think the methods above show you how to run GH5 with neogammar7 or usbloader_gx. (but I'm a Noob who spent 2 hours stupidly trying to run the disk from neogammar7)

    I'm on version 4.1e and homebrew 1.0.3
    Last edited by patzu; 10-12-2009 at 12:36 PM.

  3. #443
    Junior Member
    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    of course because i made a post, it worked
    I just must have missed one of the IOS patches or something. Basically i just downloaded and installed that new hermes v4, and did what he said, and it worked fine now in USBLOADER GX.

    Wifes happy, i get some peace n quiet for a bit.

  4. #444
    Junior Member
    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Help!

    hey guys,
    i need help i have a wii firmware:4.1
    no softmod or chip
    i have neogamma r7
    NONE of these work ive read thru every single page nothing works
    help please
    comment back or PM me
    ASAP!
    thank you in advance

  5. #445
    Junior Member
    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    31
    Thanks
    6
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Question links weird?

    the links are stupid it says --> Contents of /hidden/ on onepiece.myftp.org

  6. #446
    New Member
    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    46
    Thanks
    4
    Thanked 20 Times in 9 Posts
    OK Somebody explain me this:

    I followed the instructions. It runs perfect via Softchip. NeoGamma doesn't work, yadda yadda yadda.

    But today I just clicked the Disc Channel and it loaded the game, without using SoftChip to launch it. How come?

    EDIT: No, I don't have nor want cIOScorp I think you all should stay away from it.

  7. #447
    Junior Member
    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    i try to get the mcios working and it says it cannot connect, even though I know that my internet is working, becuase i just used it like 5 mins ago

  8. #448
    Junior Member
    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    I have gone through the disk loading steps, but when the game loads, it appears to load for PAL and the screen scrolls in black and white. Normall with Gamma Loader .3, I have to force NTSC but I do not appear to have that option with SoftChip, Any ideas?

  9. #449
    Junior Member
    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Still Nothing Works!!! Help Urgent

    I've installed, everything on tutorials, I've installed Ios56, then run Multicios, but everytime I put 37 as 232, an error occurs (failed -1).
    I tried installing with WAD Manager 1.3 IOS37bugfix, but nothing.
    This is my first post since always this forum works...
    I'm desperate to play GH5, and I'm a Noob...
    Do I have to reinstall everything? Start from a Virgin Wii?

    Thanks guys

  10. #450
    Junior Member
    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    9
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    whenever i load the usb loader channel... it sends me back to the home menu again.. any suggestions?

Page 45 of 100 FirstFirst ... 3543444546475595 ... LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •