Results 1 to 5 of 5

Thread: Madworld erorr 002 on R77 softchips~HELP ME GUYS!

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Mar 2009
    Posts
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Smile Madworld erorr 002 on R77 softchips~HELP ME GUYS!

    Yep I'm using softchip r77.
    Madworld is makes me mad! it makes erorr 002!
    How can i treat this? tell me some solution guys

  2. #2
    Retired WiiHacks Staff ShadowSonic2's Avatar
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    Green Hill Zone
    Posts
    3,653
    Thanks
    295
    Thanked 3,895 Times in 987 Posts
    Blog Entries
    47
    I think you should try to Use the 002 Gamma Fix

  3. #3
    Member trekster's Avatar
    Join Date
    Nov 2008
    Location
    Australia
    Posts
    2,188
    Thanks
    53
    Thanked 883 Times in 404 Posts
    Blog Entries
    2
    Google Backup loader #002 fix

    You can actually find a wad to get backup loader as a channel with the fix implemented.

  4. #4
    Fab
    Fab is offline
    Junior Member Fab's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Posts
    42
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post
    you should install the cIOS36_rev08 wadfile.

    I would uninstall the previous ios verison first.

  5. #5
    Junior Member
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    California
    Posts
    32
    Thanks
    8
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    002 fix definately works becuase prior to installing it, it didn't work for me either. now it works fine

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •