Results 1 to 7 of 7

Thread: CoD MW3 - Return to Sender mission FAIL

  1. #1
    661
    661 is offline
    New Member
    Join Date
    Mar 2012
    Posts
    44
    Thanks
    10
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Angry CoD MW3 - Return to Sender mission FAIL

    Softmod using mauifrog's guide as of a couple weeks ago. Using usbloadergx and cios 250(57) the game loads and runs fine... right up to the last mission in the campaign. The wiimote stops responding a couple minutes into Return to Sender. ​Happens every time in one general area. Same thing when using cios 224.

    Search turned up nothing so now I'm plowing through the guide but finding no mention of my particular problem. Any help would be greatly appreciated. thx

  2. #2
    661
    661 is offline
    New Member
    Join Date
    Mar 2012
    Posts
    44
    Thanks
    10
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    FYI, there was some online play interspersed with campaign play and using the same profile. If this is do to save file corruption could it manifest itself in the way I describe above? Hmmm....
    Last edited by 661; 03-24-2012 at 05:52 PM.

  3. #3
    Retired Staffer bmarlo's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Sydney,Australia
    Posts
    5,945
    Thanks
    977
    Thanked 1,702 Times in 1,315 Posts
    Blog Entries
    4
    Never heard of this problem. You'd be the first I know of to report this issue.
    If I find anything I'll report back, if not, you'll have to solve this by yourself.



  4. #4
    661
    661 is offline
    New Member
    Join Date
    Mar 2012
    Posts
    44
    Thanks
    10
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Doctor: "I've got good news and bad news."
    Patient: "Give it to me straight doc."
    Doctor: "The bad news is you have a rare tropical disease the likes of which I've never seen."
    Patient: "OMG. That's terrible. What's the good news?"
    Doctor: "The good news is that you'll be self-treating on this one. LoL"

  5. #5
    Retired Staffer bmarlo's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Sydney,Australia
    Posts
    5,945
    Thanks
    977
    Thanked 1,702 Times in 1,315 Posts
    Blog Entries
    4
    Hahaha...I like your sense of humor.

    Okay, I found some info on another site, whether it's relevant
    to your problem remains to be seen, but, when you've got nothing to lose..

    OK, I have got it working. Needed to restart the mission, and it didn't crash. These were my exact steps:

    Select Campaign from Main Menu

    Select Mission Select
    Select Act II
    Select Return to Sender

    replay and made it through.
    Start the mission over from choose a level ... If your stuck in the campaign mode , it will be stuck forever .... but if you go to choose a level and restart that level it should work .... I have had that type of issues with all of the COD games .,....
    Again, don't know if this will help, but it's all I could find. Good luck, and stay funny lol.



  6. #6
    661
    661 is offline
    New Member
    Join Date
    Mar 2012
    Posts
    44
    Thanks
    10
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    It was a good thought. I was able to push further into the mission but it's still hanging at various places. Common denominator if the S hitting the F - which is to say when the Wii is really struggling with frame-rate.

    I have a few ideas to try out. Thanks for the research!

  7. #7
    661
    661 is offline
    New Member
    Join Date
    Mar 2012
    Posts
    44
    Thanks
    10
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Well.. well.. well. Breezed right through the mission using the cfgloader. Really want to make this work with gx. If anyone has any thoughts on what settings to tweak, I'm all ears. Everything is default except cios=250.

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •