Results 1 to 4 of 4

Thread: Can't get Wiiflow 2.2 to read NTFS or FAT

  1. #1
    New Member
    Join Date
    Nov 2010
    Posts
    3
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Question Can't get Wiiflow 2.2 to read NTFS or FAT

    Hi, I have spent days (weeks) reading forums and trying to figure this out on my own but finally I need to see if someone out there can help me out. First I have two Wii's, the first one started at 3.4U, I have a hard mod in it (wodeflow working fine), have it upgraded to 4.3U via 4.0, the 2nd is a 4.3u red which I letterbombed when virgin.

    I have installed D2X V6, first added IOS 236, then used that to install IOS249(base 56) and IOS250(Base 57), both show USB 2.0 support and Trenche bug in SYSChK. I am running WiiFlow from HBC 0.8 on IOS57 (which Is not patched) using a SD formatted FAT.

    Both units are at this level. I can run Wiiflow but it will not find any games on a FAT or NTFS drive, I thought it was not working at all but finally I tried a WTFS formatted drive and bam I see games. Both units do me the same way and won't run on NTFS and FAT drives.

    Any suggestions?

    Thanks for any help someone can provide
    GG
    Last edited by geekygizmo; 08-21-2011 at 02:47 PM.

  2. #2
    New Member
    Join Date
    Nov 2010
    Posts
    3
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    No ideas?? I think it's an IOS thing, do I need to patch something else other then 249/250 that I am running WiiFlow through?

    GG

  3. #3
    Member
    WiiHacks Staff
    VWA
    Moderator
    Only Site Donators Can PM Staff
    playerkp420's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    2,178
    Thanks
    223
    Thanked 489 Times in 428 Posts
    Your HBC v. 1.0.8 should be running on IOS 58. Did you follow a guide on this site to softmod?

    Is you drive set primary and active, Did you follow this guide to set up your drive?

  4. #4
    New Member
    Join Date
    Nov 2010
    Posts
    3
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Quote Originally Posted by playerkp420 View Post
    Your HBC v. 1.0.8 should be running on IOS 58. Is you drive set primary and active?
    Sorry, mis-type, yes HBC is on 58. No, I did not know to make the USB active! Will do that and report back,

    Thanks playerkp420!
    GG

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •