Results 1 to 4 of 4

Thread: Uloader wont work

  1. #1
    New Member hades666's Avatar
    Join Date
    Mar 2011
    Posts
    33
    Thanks
    2
    Thanked 2 Times in 2 Posts

    Uloader wont work

    Hello everyone I need ur friendly awesome help well u know I want to install uloader 5.1e but I got all those cios it needs with cios 223 v5 I put the uloader files on my apps folder and installed the forwarder channel but wen I try loading the channel it gives me some dsi errors and stack dumps but wen I load the app througth hbc it says not a valid wii application any help

  2. #2
    WiiHacks Staff
    Only Site Donators Can PM Staff
    Senior Moderator
    Pob3008's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Liverpool
    Posts
    6,831
    Thanks
    905
    Thanked 2,104 Times in 1,486 Posts
    Blog Entries
    13
    Post a sys check

  3. #3
    Member
    Retired WiiHacks Staff
    Darkcide666's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    Upstate NY
    Posts
    3,719
    Thanks
    560
    Thanked 923 Times in 666 Posts
    Did you download the official one from here?
    "Hackers solve problems and build things, and they believe in freedom and voluntary mutual help." - Eric S. Raymond

  4. #4
    Senior Member
    WiiHacks Staff
    Nancy the Moderator

    VWA, Game Master, News Hound
    Only site donators may send a PM to WiiHacks Staff
    Red_Gh0st's Avatar
    Join Date
    Jul 2009
    Location
    Puerto Rico. Sexyness: 2376
    Posts
    6,289
    Thanks
    628
    Thanked 2,143 Times in 1,350 Posts
    Blog Entries
    26
    Quote Originally Posted by hades666
    it says not a valid wii application any help
    Strange, this has only happened to me when i try launching a boot.elf file

    Can you tell if the file in the uloader filder is .elf or dol?

    Richardsito sent this from his iTouch

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •