Results 1 to 6 of 6

Thread: Installed Hermes 5.1 and now nothing works

  1. #1
    New Member
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    44
    Thanks
    30
    Thanked 2 Times in 2 Posts

    Installed Hermes 5.1 and now nothing works

    Ok I followed frogs 4.3 guide to a t. Got all my emulators workingbalong with USB loader gx. Wanting to try out some wii ware titles I installed uloader since it seemed the easier then mighty channels. I installed hermes 5.1 cios 222 installer (used all default settings so this is prob where the issue lies). I got the wii ware to work but when I use USB loader I get a code dump as soon as I click on a boxart. Thanks in advance for any help!

  2. #2
    Senior Member
    Retired WiiHacks Staff
    narse1979's Avatar
    Join Date
    Mar 2010
    Location
    Southern Fairy Land
    Posts
    7,489
    Thanks
    826
    Thanked 1,775 Times in 1,371 Posts
    Blog Entries
    7
    You want V4 for better compatability

    222 (38)
    223 (37 merged 38)


  3. #3
    New Member
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    44
    Thanks
    30
    Thanked 2 Times in 2 Posts
    Quote Originally Posted by narse1979
    You want V4 for better compatability

    222 (38)
    223 (37 merged 38)
    Ok..thanks. Do I need to do anything other then install v4 as far as getting rid of v5?

  4. #4
    Senior Member
    Retired WiiHacks Staff
    narse1979's Avatar
    Join Date
    Mar 2010
    Location
    Southern Fairy Land
    Posts
    7,489
    Thanks
    826
    Thanked 1,775 Times in 1,371 Posts
    Blog Entries
    7
    no they will install over the top.


  5. #5
    New Member
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    44
    Thanks
    30
    Thanked 2 Times in 2 Posts
    I'm still getting a code dump with USB loader gx. Uloader just sits at loading banner with disc spinning and configuration loader just locks up and exits to home brew after 30 secs or so.... I did choose 249 hen running th cios 222 installer....

    Edit - config now works


    222 base 38 v4
    223 base 38+37
    224 base 37 v 5.1
    245 and 246 are not installed
    247 and 248 are ?? R65535
    249 base 38 rev 17
    250 base 57 r21 d2x v2 modmii r65535

    Is USB loader not working because of the cios installer?
    Last edited by jerzdawg; 04-02-2011 at 05:43 AM.

  6. #6
    New Member
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    44
    Thanks
    30
    Thanked 2 Times in 2 Posts
    Quote Originally Posted by jerzdawg
    I'm still getting a code dump with USB loader gx. Uloader just sits at loading banner with disc spinning and configuration loader just locks up and exits to home brew after 30 secs or so.... I did choose 249 hen running th cios 222 installer....

    Edit - config now works

    222 base 38 v4
    223 base 38+37
    224 base 37 v 5.1
    245 and 246 are not installed
    247 and 248 are ?? R65535
    249 base 38 rev 17
    250 base 57 r21 d2x v2 modmii r65535

    Is USB loader not working because of the cios installer?
    Ok... I put version 4 back on and then I get the es identify error again trying to load a wii ware via u loader. Is there a way to have both working?

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •