Results 1 to 6 of 6

Thread: Wad Manganer 1.7

  1. #1
    New Member
    Join Date
    Sep 2010
    Posts
    15
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Wad Manganer 1.7

    ok i managed to get WADManager 1.7 to start running but when i get to the screen where it tells you to press a if you accept or b to go back it my wiimote just keeps turning off andwont connect i loaded the WADManager 1.7.dol file with loadmii.

  2. #2
    Senior Member
    Retired Staff
    davepm's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    Lincoln, Lincolnshire, United Kingdom
    Posts
    4,561
    Thanks
    124
    Thanked 2,059 Times in 831 Posts
    Blog Entries
    1
    Quote Originally Posted by BlakGod View Post
    ok i managed to get WADManager 1.7 to start running but when i get to the screen where it tells you to press a if you accept or b to go back it my wiimote just keeps turning off andwont connect i loaded the WADManager 1.7.dol file with loadmii.
    which softmod guide did you follow?
    It sounds like your trying to use wadmanager with a stubbed ios, this is normally caused by not properly following the softmod guide.

    Does wadmanager give you a choice of which IOS to use when it starts?

    Why load it with loadmii and not with the HomeBrew channel?

  3. #3
    New Member
    Join Date
    Sep 2010
    Posts
    15
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    I followed mauifrog soft mod guide here on this site no the wadmanager does not give me a choice as to which ios to use and the reason im not using the home brew channel is because it doesn't show up on it.

  4. #4
    Senior Member
    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    4,219
    Thanks
    699
    Thanked 2,298 Times in 1,217 Posts
    Blog Entries
    17
    You've already got a thread going for your issue and have asked this question. I gave you two passes now by re-opening your thread and by ignoring the bump you gave yourself in that thread an hour ago. Done being nice. Thread locked.
    "I think that the Wii is a beautiful piece of hardware, and a broken Wii is a tragedy. It doesn’t matter why or how." -- Bushing

  5. #5
    Senior Member
    Retired Staff
    davepm's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    Lincoln, Lincolnshire, United Kingdom
    Posts
    4,561
    Thanks
    124
    Thanked 2,059 Times in 831 Posts
    Blog Entries
    1
    Quote Originally Posted by BlakGod View Post
    I followed mauifrog soft mod guide here on this site no the wadmanager does not give me a choice as to which ios to use and the reason im not using the home brew channel is because it doesn't show up on it.
    if its not showing on HBC, then check to make sure its in the correct place: SD:/apps/wadmanager/boot.dol

    If you followed mauifrogs excellent guide properly, then you should be fine, it would help us if you could run syscheck (Wii Homebrew - Hacks - Spiele - sysCheck - Wii Tools - Nintendo Wii - Downloads - Wii Homebrew - Hacks - Spiele) and post the results here.

  6. #6
    Senior Member
    Retired Staff
    davepm's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    Lincoln, Lincolnshire, United Kingdom
    Posts
    4,561
    Thanks
    124
    Thanked 2,059 Times in 831 Posts
    Blog Entries
    1
    Quote Originally Posted by Ithian View Post
    You've already got a thread going for your issue and have asked this question. I gave you two passes now by re-opening your thread and by ignoring the bump you gave yourself in that thread an hour ago. Done being nice. Thread locked.
    :O didnt know he had been a bad boy! oops

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •