Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 15 of 15

Thread: Help with 2nd Partition

  1. #11
    New Member
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    3
    Thanks
    10
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    i had a similer problem!

    Quote Originally Posted by drockhazen View Post
    I'm kinda new at this so forgive my stupidity.
    I have a soft modded wii with the latest homebrew channel.
    I have the system update 4.3u. Everything works fine, all my emulators, wad's etc...

    I have a 1.5tb hard drive with 3 partitions. The first 2 are WBFS. The 1st partition has the max allowed number of games and runs great. When I load the 2nd partition from USB loader it pulls up all the games but when I select a game it freezes and goes to a blank screen. Please help!
    The USB loader is updated to 1.01 r866
    The IOS is 249 rev 20
    i had to downdrade ios249rev20 to ios249rev17 to make most my loaders work....like netflix and neogamma neither would work properly with ios249rev20....i tried 19 and still didnt work

  2. #12
    New Member
    Join Date
    Aug 2010
    Posts
    11
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    How do I do that? I now get errors whenever I try to run an emulator. I def screwed something up. Can someone point me in the right direction? I would really appreciate it. Now I tried to run dop mii and it frooze. CIOS 222 custom installer froze. I'm at a loss here!

  3. #13
    New Member
    Join Date
    Aug 2010
    Posts
    11
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Now I can't even get system check to work. It freezes most of the way through. Grrr....going to throw my Wii through the window.

  4. #14
    Senior Member Krank's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    8,895
    Thanks
    953
    Thanked 4,321 Times in 2,128 Posts
    Blog Entries
    7
    I tried using DOPMII to uninstall 222,223,249,250 and to re-install them
    If you reinstalled those particular IOS with DOP-Mii... you now have a bunch of useless stubs. Please reinstall your cIOS (run the cIOS38 Rev 17 installer, use IOS36 to install). If that doesn't work then you need to follow the softmod guide again.
    Damn I suck!!!!

  5. 1 User Says Thank You Krank For This Useful Post


  6. #15
    New Member
    Join Date
    Aug 2010
    Posts
    11
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    I think what happened is I used the Trucha bug restorer program which installed a diff version of 36, when that happened my homebrew channel turned upside down and I had to re-install the channel. I should read more before I mess with these things. I will try that, thanks so much Krank for you help. I will be donating to this forum for all of your help, great place for answers!

Page 2 of 2 FirstFirst 12

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •