Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 14 of 14

Thread: Weird acting Wii

  1. #11
    New Member
    Join Date
    May 2010
    Posts
    29
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Ok, got it installed, but still the system channel will not boot. roommate using the tv atm so don't know if more homebrews work yet. wii64 and scumm didn't work before

  2. #12
    Retired WiiHacks Staff Krafter's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    4,426
    Thanks
    460
    Thanked 1,092 Times in 857 Posts
    Blog Entries
    5
    Glad you go it installed.

    I'm assuming by system channel you meen where all the general wii settings are. If you can't get in there then you should start a new thread in the bricked wii section here.

    Just for giggles why dont you run syscheck again and repost.

  3. #13
    New Member
    Join Date
    May 2010
    Posts
    29
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Really appreciate your effort! expert status in sight at least

    System channel. like, when you power on the wii when its virgin. news\weather channel, disc channel etc. etc.
    roommate soon going to bed so i can get back on the case but i don't think i will call it bricked, since i can boot into homebrew channel, and load up snes and nes

  4. #14
    Retired WiiHacks Staff Krafter's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    4,426
    Thanks
    460
    Thanked 1,092 Times in 857 Posts
    Blog Entries
    5
    Ah, you meen the System Menu.

    It sounds like you have priiloader on the wii and is setup to load into HBC. Do this:

    Power on the wii while holding the reset button. If priiloader is installed it will launch. Check the "Autoboot" setting. It may be set for HBC.

Page 2 of 2 FirstFirst 12

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •