Results 1 to 5 of 5

Thread: found nothing in search, need help

  1. #1
    New Member
    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    16
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    found nothing in search, need help

    Tried to backup a few games on hd and games froze. Never loaded. Next, games just started freezing when playing. Now neogamma 7, when I go to run game from usb it doesn't launch the game, It says launch game, sits there, and then says timeout. I'm not sure what to do next

  2. #2
    Senior Member
    DA KINE WiiHacker
    mauifrog's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Posts
    9,180
    Thanks
    307
    Thanked 9,572 Times in 2,972 Posts
    Blog Entries
    15
    Try to load the same game iso from another dvd media
    Ipsa scientia potestas est.


    Warning: Piracy is NOT supported. Word your questions carefully.

  3. #3
    Senior Member
    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    4,784
    Thanks
    787
    Thanked 1,791 Times in 1,262 Posts
    Blog Entries
    5
    Have you ever successfully loaded games from the hard drive? Is the hard drive on the compatibility list?

  4. #4
    New Member
    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    16
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    My hard drive has worked flawlessly for the past year. It only seems to be a few games that do this. The sound will start repeating or the game freezes. Now i tried a game that has never had a problem last night and it ran. I let it sit there for an hour and when I went back to it everything was still good. This morning I let my sdon play the game that would not boot and it not only booted, but ran perfectly. I'm confused as to why it does this. One more quick question, what is everybody using to load games onto HD. I was using usb loader 1.5 and it will no longer load games. USB gx won't load anymore either. It freezes whilw copying iso. Do I need a new loader or do I need to upgrade something.

  5. #5
    Senior Member
    WiiHacks Staff
    Senior Moderator
    Only site donators may send a PM to WiiHacks Staff
    oddgriffin's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    New Franklin, Ohio. USA
    Posts
    10,179
    Thanks
    2,196
    Thanked 2,560 Times in 2,006 Posts
    Blog Entries
    2
    It really sounds like there is an issue with the harddrive. Is it shutting down when the wii is turned off and only being disconnected at that time. There could be bad sectors either at the begining that will cause a loss of data to appear and disappear the same way it happens on a drive connected to a pc. I use a pc program called hdd regenerator to check and fix issues like this.
    It could also be a drive that is not fully compatible with the wii, so it will work sometimes under certain circumstances and sometimes not.
    You can try using a flashdrive or someother usb device to test the integrety of the wii console's app installations, if the apps work well in other circumstances or with other devices to seeif it is the apps and/or the drive that is causing the issue.
    Sent from my van, down by the river.




    Never quantify your life by comparison. It is always going to be apples to oranges. If you feel the need to always look down on others, you currently do not own enough mirrors------ Tommie Griffin.

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •