Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 13

Thread: Blank Screen and Wii Freezes Trying to start USB Loader

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Apr 2010
    Posts
    10
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Blank Screen and Wii Freezes Trying to start USB Loader

    My Wii is LU59, ver4.2U. I have put a the soft mod on it and at one point had USB Loader and Neogamma Working. I don't know what happened but.... I start USB Loader and the Wii goes into a Blank screen and freezes the Wii. This happens with Neogamma. I tryied downgrading and it just freezes up. What am I doing wrong.

  2. #2
    WiiHacks Staff
    Only Site Donators Can PM Staff
    Forum Administrator
    IRC AOP
    Wall-Eyed Mucksucker
    emuhack's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    Windy City
    Posts
    7,473
    Thanks
    892
    Thanked 2,132 Times in 1,347 Posts
    Blog Entries
    13
    Downgrading what??????????????

    also have your tried other versions of the neogamma

    DL here: http://www.wiihacks.com/software-bac...-channels.html

  3. #3
    Junior Member
    Join Date
    Apr 2010
    Posts
    10
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Downgrade the Wii. Yes I tried neogamma r7 and r8

  4. #4
    WiiHacks Staff
    Only Site Donators Can PM Staff
    Forum Administrator
    IRC AOP
    Wall-Eyed Mucksucker
    emuhack's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    Windy City
    Posts
    7,473
    Thanks
    892
    Thanked 2,132 Times in 1,347 Posts
    Blog Entries
    13
    You dont want to downgrade a 4.2.... BAD BAD

    also did you try my channels for R8-Final @ the above link in my post....

    Also maybe something on your sd is corrupt.... take off what you need to save and reformat it and put the loaders back on and try again....


  5. #5
    Junior Member
    Join Date
    Apr 2010
    Posts
    10
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    I was not sucessful with the downgrade. I have reformatted the card. Reinstalled Homebrew and still the same. I have redownloaded the Hackmii v0.6 and still the same. i will try your r8

  6. #6
    WiiHacks Staff
    Only Site Donators Can PM Staff
    Forum Administrator
    IRC AOP
    Wall-Eyed Mucksucker
    emuhack's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    Windy City
    Posts
    7,473
    Thanks
    892
    Thanked 2,132 Times in 1,347 Posts
    Blog Entries
    13
    let me know....


  7. #7
    Junior Member
    Join Date
    Apr 2010
    Posts
    10
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    ok - thanx

  8. #8
    Junior Member
    Join Date
    Apr 2010
    Posts
    10
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    I can get the homebrew channel working but everything freezes after that

  9. #9
    Junior Member
    Join Date
    Apr 2010
    Posts
    10
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Quote Originally Posted by emuhack View Post
    let me know....

    Still not working

  10. #10
    WiiHacks Staff
    Only Site Donators Can PM Staff
    Forum Administrator
    IRC AOP
    Wall-Eyed Mucksucker
    emuhack's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    Windy City
    Posts
    7,473
    Thanks
    892
    Thanked 2,132 Times in 1,347 Posts
    Blog Entries
    13
    What did you use to format your SD card!!!!


Page 1 of 2 12 LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •