Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 15 of 15

Thread: neogamma r7 autoboot

  1. #11
    New Member
    Join Date
    Mar 2010
    Posts
    52
    Thanks
    4
    Thanked 5 Times in 5 Posts
    hey, thanks for the help man. i have sorted it, was quite simple it dawned on me it that maybe giving the lens/laser a good clean would help. and it worked. games work fine again. maybe that should be a possible solution to take into consideration if anyone else has that problem in the future. thanks again for taking the time to try and help. peace.

  2. #12
    New Member
    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    6
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Hey Matt,
    I have a question for you about claeb the lense. Did you have to take the wii apart to clean it or can you use one of those dvd clening disc?

  3. #13
    Junior Member
    Join Date
    Apr 2010
    Posts
    4
    Thanks
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    can this softmod connect to the internet?

  4. #14
    New Member
    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    6
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Yes it can. Is there a download that can fix this problem

  5. 1 User Says Thank You henry15015 For This Useful Post


  6. #15
    Junior Member
    Join Date
    Apr 2010
    Posts
    4
    Thanks
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    how is that?

Page 2 of 2 FirstFirst 12

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •