Page 3 of 5 FirstFirst 12345 LastLast
Results 21 to 30 of 44

Thread: Help with Configurable USB Loader

  1. #21
    Member
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    1,861
    Thanks
    1,044
    Thanked 743 Times in 567 Posts
    sign checkwill tell which ios's you have installed and it put a file on the root of your sd card, then just open it with notepad, copy what it says and paste on here then clever people will tell you if something is wrong

    ^^^^^^^^pimpness from the mighty bmarlo ^^^^^^^^

  2. #22
    New Member
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    26
    Thanks
    7
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    yea everything works fine other than the HD loader, Tetris, Solitaire, SNES emulator, PSX Emulator, HomeBrewNetwork, Battleship all that stuff works just fine, and I never get an error from the USB loader it just sits at the logo screen and does nothing.

  3. #23
    Senior Member Krank's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    8,895
    Thanks
    953
    Thanked 4,319 Times in 2,128 Posts
    Blog Entries
    7
    Quote Originally Posted by Imawinner View Post
    yea everything works fine other than the HD loader, Tetris, Solitaire, SNES emulator, PSX Emulator, HomeBrewNetwork, Battleship all that stuff works just fine, and I never get an error from the USB loader it just sits at the logo screen and does nothing.
    Was the loader ever working before your wife was messing with it? Meaning could you play games from the HDD fine before that? Do you have it plugged into the lower USB slot(when the wii is horizontal)? Are you loading from a forwarder channel or from the homebrew channel?
    Damn I suck!!!!

  4. 1 User Says Thank You Krank For This Useful Post


  5. #24
    New Member
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    26
    Thanks
    7
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    USB loader worked great up until she messed with stuff, no issues at all. It's in the correct slot, and I know it's not the drive it self cause I hooked it up to a different wii that was modded and it worked just fine. I don't use any forwarders, just the HBC to load everything.

  6. #25
    New Member
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    26
    Thanks
    7
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    2.5 hours and counting until I get to test this shtuff. Should I just post that sign check in the thread here or should I PM it to you Krank? Again, thank you so much for all the advice/help. Anything else you guys suggest?

  7. #26
    Senior Member Krank's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    8,895
    Thanks
    953
    Thanked 4,319 Times in 2,128 Posts
    Blog Entries
    7
    Just post it here. I'll have a look tonight. I don't know if your using the latest version of CFG loader but here it is.

    Configurable USB Loader - GBAtemp.net
    Damn I suck!!!!

  8. #27
    New Member
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    26
    Thanks
    7
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Hey Krank, I tried messaging you but it says I haven't sent anything so IDK. There is a file in that new CFG "cfg54-fat.dol" that is outside the /inSDRoot
    I am not familiar with this file, and see nothing in the readme for it. Do I need to be concerned about that file or should I just ignore it?

  9. #28
    Senior Member Krank's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    8,895
    Thanks
    953
    Thanked 4,319 Times in 2,128 Posts
    Blog Entries
    7
    I got your message and sent you a reply. No dont worry about that. You only need the files in the folder " In SD Root".
    Damn I suck!!!!

  10. #29
    New Member
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    26
    Thanks
    7
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    OK, CFG still locks up at the same point, GX loads to a black screen and sits. Here is the output from the signcheck

    SignCheck 0.3b aka loveSexWii build report
    Wii region Usa
    Wii unique device id 90937044

    IOS number "Trucha bug" "Flash access" "Boot2 access" "Usb2.0 IOS tree"

    IOS250 (ver 65535) Enabled Disabled Disabled Enabled
    IOS236 (ver 1) Enabled Disabled Disabled Disabled
    IOS70 (ver 6687) Disabled Disabled Disabled Disabled
    IOS61 (ver 5405) Disabled Disabled Disabled Disabled
    IOS57 (ver 5661) Disabled Disabled Disabled Disabled
    IOS56 (ver 5405) Disabled Disabled Disabled Disabled
    IOS55 (ver 5406) Disabled Disabled Disabled Disabled
    IOS53 (ver 5406) Disabled Disabled Disabled Disabled
    IOS38 (ver 3867) Disabled Disabled Disabled Disabled
    IOS37 (ver 3869) Disabled Disabled Disabled Disabled
    IOS36 (ver 3351) Disabled Disabled Disabled Disabled
    IOS35 (ver 3349) Disabled Disabled Disabled Disabled
    IOS34 (ver 3348) Disabled Disabled Disabled Disabled
    IOS33 (ver 3091) Disabled Disabled Disabled Disabled
    IOS31 (ver 3349) Disabled Disabled Disabled Disabled
    IOS28 (ver 1550) Disabled Disabled Disabled Disabled
    IOS22 (ver 1037) Disabled Disabled Disabled Disabled
    IOS17 (ver 775) Disabled Disabled Disabled Disabled
    IOS14 (ver 520) Disabled Disabled Disabled Disabled
    IOS13 (ver 273) Disabled Disabled Disabled Disabled

  11. #30
    Senior Member Krank's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    8,895
    Thanks
    953
    Thanked 4,319 Times in 2,128 Posts
    Blog Entries
    7
    Ok the loaders you are trying to use need IOS 249 to run so you will need to install that. That will fix your problem. I would also suggest installing IOS223 and 222.

    EDIT: If you are planning on using Mplayerce for movies then you will need IOS202. Was your bootmii installed as an IOS? If it was it would show up as IOS254 so you may need to reinstall that.

    Here is a list of IOS's and their functions. IOS List and functions
    Last edited by Krank; 03-04-2010 at 03:43 PM.
    Damn I suck!!!!

Page 3 of 5 FirstFirst 12345 LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •