Results 1 to 3 of 3

Thread: Mii Installer/extractor v1.1 error...Any Advice???

  1. #1
    New Member
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    7
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Mii Installer/extractor v1.1 error...Any Advice???

    Hi,

    I have looked and looked and looked for this on the forums however have been unable to find any similar post. I have my wii fully softmodded on 4.2U, everything works great except for the Mii Installer/Extractor v1.1 when launched it shows mounting of Nintendo files system and SD file system success. Then when Installing or Extracting Mii's it says error (ret = -1) then reboots the wii. I have looked everywhere for what might be the issue causing this. I have a folder in the root directory of my SD Card called "miis" as directed. There seem to be little/no support for this app, I would appreciate any help with this issue.

    My system includes.

    Wii 4.2U softmodded
    4 GB sandisc SD Card
    1TB Seagate External (800GB For WII games 200GB for FAT32 storage)

  2. #2
    Junior Member wiimaster4eva's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    Scotland
    Posts
    1,224
    Thanks
    182
    Thanked 469 Times in 305 Posts
    Blog Entries
    1
    ii acks.com




  3. #3
    New Member
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    7
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Same error with 1.0 .......any help would be greatly appreciated.

    Well after doing some more research on the internet I have found the problem. The program supports ONLY SD not SDHC, I can't beleive there is no SDHC support.
    Last edited by evancold; 02-10-2010 at 07:03 PM.

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •