Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 11

Thread: Help me please!!

  1. #1
    New Member Leo Bounce's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Posts
    8
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post

    Unhappy Help me please!!

    Today I'd upgraded may Home Brew cahnnel to 1.6 with dvdx also. After rebooting my wii there is onle black screen and i can't do anything. Even preloader can't be loaded with RESET button. What can i do?

  2. #2
    Banned
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    Somewhere........
    Posts
    243
    Thanks
    13
    Thanked 57 Times in 51 Posts
    Did Dogeggs tell you never to update HBC?

  3. #3
    New Member Leo Bounce's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Posts
    8
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Ooh sorry for double post. No he doesn't. So there is no way to repair this?

  4. #4
    Banned
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    Somewhere........
    Posts
    243
    Thanks
    13
    Thanked 57 Times in 51 Posts
    There is a way but could you descibe closely how you bricked your wii?

    Cheers!!!


    WIICKER

  5. #5
    New Member Leo Bounce's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Posts
    8
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Ooh Its pretty hard because there is a lot of stuff being intalled. So i had a hombrew channel 1.3, preloader .29, system menu 4.0u. Today i'd decided to update some stuff. First of all i'd install cisco 17 update, then system menu 4.1, then ios 60 upater with shop channel. then I install Homebrew Channle update (Channel and DVDX). After closing homebre channel there is only balck screen. It seams that DVD steal respond cos I can insert and rmove games. I don't have any chips installed - only soft mod

  6. #6
    Retired WiiHacks Staff Tealc's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Location
    Sunny Wales, UK
    Posts
    7,152
    Thanks
    502
    Thanked 4,104 Times in 2,453 Posts
    Blog Entries
    1
    It's probably not the homebrew channel then.

    Something to do with System Menu 4.1 and IOS60 probably.

    Did you install IOS60-64-v6174, ISO60patched or IOS60-64-v6400?
    Not really doing much Wii stuff these days.

  7. #7
    New Member Leo Bounce's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Posts
    8
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post
    I've installed IOS 60 updater which automaticaly installs somesthing including last shop channel. But after this Im still able to load everything and preloader. The problem begins after HBC 1.6.

  8. #8
    Retired WiiHacks Staff Tealc's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Location
    Sunny Wales, UK
    Posts
    7,152
    Thanks
    502
    Thanked 4,104 Times in 2,453 Posts
    Blog Entries
    1
    I've never heard of IOS60 updater sorry. I've heard of Firmware Updater 4.1 by Waninkoko.

    A HBC 1.0.6 update should not do much to your Wii, besides install the latest version of HBC, Bootmii and DVDx.

    Do you have Bootmii/boot2 or Bootmii/IOS?
    Not really doing much Wii stuff these days.

  9. #9
    New Member Leo Bounce's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Posts
    8
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post
    I didn't have bootmii because Id already have preloader 0.3 r4. It's strange that I can't load it now ((

  10. #10
    Retired WiiHacks Staff Tealc's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Location
    Sunny Wales, UK
    Posts
    7,152
    Thanks
    502
    Thanked 4,104 Times in 2,453 Posts
    Blog Entries
    1
    Not strange at all. Preloader is uninstalled when you change System Menu.
    Not really doing much Wii stuff these days.

Page 1 of 2 12 LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •