Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 14 of 14

Thread: USB Loader GX Issues - Freezing

  1. #11
    New Member
    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    24
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    im to haveing this problem started yesturday i was playing codwaw the game loaded as it allwayz does very quick but now when i go to enter a match it freezes the goes dull then black try turning it off with wiimote power and nothing just black screen with the green light on the wii still showing I plug the hhd drive in to my son wii and it does the same thing...is it my hdd drive it a WD 320GIG iv been playing it for over 3 weeks now with no probs till now

  2. #12
    New Member
    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    24
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    quick update just tried codwaw useing the disc played ok no freez but when playing from hdd i get freez ..so im gonna delet it from the hdd and install it again and see if that stops the freez prob,will let u know

  3. #13
    Junior Member spajdr's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Czech Republic, Ostrava
    Posts
    52
    Thanks
    2
    Thanked 20 Times in 15 Posts
    you can always try another usb loader, for example configurable usb loader which i use and so far i dont get any freezes even after three weeks of use.

    Configurable USB Loader - GBAtemp.net
    Your softmod needs!
    Softmod 4.1 http://www.wiihacks.com/recommended-...d-any-wii.html
    Softmod 4.2 http://www.wiihacks.com/recommended-...y-4-2-wii.html
    Wii USB Devices Compatibility List http://wiki.gbatemp.net/wiki/index.p...atibility_List
    Owner of Nintendo Wii Black 4.1E (softmodded)

  4. #14
    New Member
    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    10
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Alright, my HDD didn't come w/ any software from Seagate, and standard tools didn't work to fix the sleep mode. Soooo... I went to some underground sites, d/l FreeAgent (normally you need a password to d/l this from their site), and it WORKED! I changed it from 15 minutes to 1 hour. I'll try NEVER if this continues to be a problem. As for freezing... generally reinstalling seems to help, though for the life of my I don't know why it's doing this...

Page 2 of 2 FirstFirst 12

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •