Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 11 to 20 of 23

Thread: Priiloader Error: "Unable to read buffer"

  1. #11
    Junior Member
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    5
    Thanks
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    I reloaded my backup NAND and only did steps 2 - 4 of This Guide and did step D and all sub-steps from Messies's Guide here

    I also had to update Priiloader to rev32 instead of rev30 which comes with that SD Pack for Messie's guide to stop Priiloader from booting every time you power on the Wii.

    Everything is working peachy now.

  2. #12
    Junior Member
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    2
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post

    Priiloader Error: "Unable to read buffer"

    getting this same error on step 7 of the guide...any help is much appreciated

  3. #13
    Junior Member
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    5
    Thanks
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Have you tried any of the solutions/fixes already posted in the thread?

  4. #14
    Junior Member
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    2
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Yes I have tried all of the suggested fixed.

    I came across this link on the priiloader site. Looks like the same problem...any comments from anyone?

    Issue 28 - priiloader - core dump on rev45 install - unable to read buffer after - Project Hosting on Google Code

  5. 1 User Says Thank You nradd34 For This Useful Post


  6. #15
    Junior Member
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    4
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Quote Originally Posted by mauifrog View Post
    I don't know what your issues are. It sounds like ios36 does not have trucha, or you do not have ios249.

    If you like bannerbomb
    4* CB2_BB2_SignCheck.zip
    or
    3* CB2_BB1_SignCheck.zip

    Push reset many many many times and post the signcheck.cvs files from your sd-card here when done.
    Hi Mauifrog,

    What does the 4* or 3* mean? Does that mean if I have Version 4.2U I use the 4*?

    So it sounds like I just need to run this sign check program to figure out what I am currently running, right?

    Thanks for the help!

  7. #16
    Junior Member
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    4
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Quote Originally Posted by nradd34 View Post
    Yes I have tried all of the suggested fixed.

    I came across this link on the priiloader site. Looks like the same problem...any comments from anyone?

    Issue 28 - priiloader - core dump on rev45 install - unable to read buffer after - Project Hosting on Google Code
    I was just reading this thread and it looks promising. It looks as if the ticket needs to be reloaded. I just posted a question on how to load and run that ticket_delete.dol file.


    I too got a DSI core dump and then the buffer errors after that.

  8. #17
    Senior Member
    DA KINE WiiHacker
    mauifrog's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Posts
    9,191
    Thanks
    307
    Thanked 9,584 Times in 2,974 Posts
    Blog Entries
    15
    Quote Originally Posted by dannyboy888 View Post
    Hi Mauifrog,

    What does the 4* or 3* mean? Does that mean if I have Version 4.2U I use the 4*?

    So it sounds like I just need to run this sign check program to figure out what I am currently running, right?

    Thanks for the help!
    That is correct
    Ipsa scientia potestas est.


    Warning: Piracy is NOT supported. Word your questions carefully.

  9. #18
    Junior Member
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    4
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Thanks Mauifrog for the help. I just found out that it was the old ticket that was causing the problems.

    I ran that delete_ticket.dol from the other thread and tried running the priiloader again. I had another DSI core dump when running .30.

    I just deleted the ticket again, then but I got it to work using the .2 version.

    Thanks to everyone for helping me!
    You guys are the best!

  10. #19
    New Member
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    5
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Us

    I'm having the same problem... Everything else went smooth with this tut ( http://www.wiihacks.com/recommended-...y-4-2-wii.html )

    Also I did Step 6 if that makes a difference.

    After my first attempt at Step 7 it did the "DUMP" each time after that I get the "Unable to read buffer"

    Now after running the delete ticket (found here = http://code.google.com/p/priiloader/issues/detail?id=28 ) I tried again and its starting all over with the "DUMP"
    Last edited by smokeyvol; 01-09-2010 at 10:12 PM.

  11. #20
    New Member
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    5
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    I finally got it to work. 1 of my 2 backups are working so far.

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •