Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 14 of 14

Thread: Help Please

  1. #11
    Senior Member
    DA KINE WiiHacker
    mauifrog's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Posts
    9,180
    Thanks
    307
    Thanked 9,572 Times in 2,972 Posts
    Blog Entries
    15
    Quote Originally Posted by kukyto View Post
    I am in touch with the guy that modded the wii, I will see him tomorrow, then I will question him about the modchip, as per your advice seems like he never installed one...
    Regarding the noise, only happens with the verbatim -r discs, any suggestions? also why the other games work a couple of minutes then disc read error messages appears...New mario does it after 10 minutes, any idea why the other games are doing the same? how do I fix this?

    Thanks
    Are the games working from the disk channel or only neogamma? If they work at all from the disk channel, you have a chip. If they only work from neogamma and not from the disk channel, you most likely do not have a chip.
    Ipsa scientia potestas est.


    Warning: Piracy is NOT supported. Word your questions carefully.

  2. 1 User Says Thank You mauifrog For This Useful Post


  3. #12
    Junior Member
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    6
    Thanks
    5
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Quote Originally Posted by mauifrog View Post
    Are the games working from the disk channel or only neogamma? If they work at all from the disk channel, you have a chip. If they only work from neogamma and not from the disk channel, you most likely do not have a chip.
    I can only play originals from wii disc channel...all games load via neogama, but after a couple of minutes read disc error appears, like in new super mario..

    I read that new super mario have that issue after 10 minutes, why the other games are doing the same?

    Thanks

  4. #13
    Senior Member
    DA KINE WiiHacker
    mauifrog's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Posts
    9,180
    Thanks
    307
    Thanked 9,572 Times in 2,972 Posts
    Blog Entries
    15
    Quote Originally Posted by kukyto View Post
    I can only play originals from wii disc channel...all games load via neogama, but after a couple of minutes read disc error appears, like in new super mario..

    I read that new super mario have that issue after 10 minutes, why the other games are doing the same?

    Thanks
    As you said, you have a clicking noise. That does not sound good. Try to load from usb, it will probably solve all your troubles.
    Ipsa scientia potestas est.


    Warning: Piracy is NOT supported. Word your questions carefully.

  5. 1 User Says Thank You mauifrog For This Useful Post


  6. #14
    Junior Member
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    6
    Thanks
    5
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Quote Originally Posted by mauifrog View Post
    As you said, you have a clicking noise. That does not sound good. Try to load from usb, it will probably solve all your troubles.
    The clicking noise is only with verbatim -r discs, other brands no problems, just that the disc read error happens after a couple of minutes...

    I will try to load via usb.

    Thanks

Page 2 of 2 FirstFirst 12

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •