Results 1 to 6 of 6

Thread: Wii 4.2.4 update problem

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    7
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Ca Wii 4.2.4 update problem

    I accidently updated to 4.2.4 and now when I launch Neogamma r8 beta15 it shows black screen. Any help thanks!

  2. #2
    Member wiidoggii's Avatar
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    Dog House
    Posts
    1,051
    Thanks
    48
    Thanked 197 Times in 147 Posts
    PLEASE SEARCH, READ, AND THINK BEFORE DOING ANYTHING.


    Don't forget the thanks button...

  3. #3
    New Member
    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    60
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Quote Originally Posted by vndead View Post
    I accidently updated to 4.2.4 and now when I launch Neogamma r8 beta15 it shows black screen. Any help thanks!
    What model do you have?

  4. #4
    Junior Member
    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    7
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    It's a Wii from Canada... so USA.

  5. #5
    New Member
    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    60
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Quote Originally Posted by vndead View Post
    It's a Wii from Canada... so USA.
    I know it's USA what model # eg. LU ect ect.

  6. #6
    Junior Member
    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    7
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Nevermind, I formatted my Wii and now it works. ^^

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •